NaslovnicaVijestiConte prokomentirao poraz od Watforda i rekao zašto je igračima dao tri...

Conte prokomentirao poraz od Watforda i rekao zašto je igračima dao tri dana odmora

Trener Chelsea Antonio Conte prokomentirao je kako je u potpunosti predan klubu i pozvao igrače da se oporave nakon negativnog rezultata protiv Watforda.

Chelsea je u ponedjeljak izgubio od Watforda 4: 1, a taj rezultat je pojačao pritisak na Contea, posebno pošto je ekipa pet dana ranije izgubila od Bournemoutha (3:0).

“Ni jednog trenutka nisam pomislio na mogućnost da napustim klub. Moja predanost i predanost ovom klubu je potpuna – rekao je Conte, izvijestio je BBC.

[su_premierleague]

Prema britanskim medijima, Conte ima veliku šansu da dobije otkaz u Chelseaju. Njegov je tim četvrti na tablici s 19 poena iza vodećeg Manchester Cityja, nakon poraza od Watforda, tijekom kojeg je za osam minuta primio tri gola.

Bivši trener Juventusa i Italije naveo je da stoji iza odluke da svojim igračima da tri slobodna dana poslije tog poraza, rekavši da će ukupno sedam dana između dvije utakmice biti jedini trenutak u cijeloj sezoni tijekom kojeg će igrači moći odmoriti.

Transfer glasine: Dortmund odredio cijenu za Pulišića, Luis Enrique postavio uslov Chelseaju, Joachim Loew slaže ekipu Reala za narednu sezonu

Legenda Arsenala upravi predložio novog trenera: “On je čovjek sa kojim bi Arsenal osvojio titulu”

“Svaki igrač zna da moramo popraviti rezultate i igrati bolje. Protiv Watforda je to bilo potpuno negativno” dodao je Conte.

Conte, koji je prošle godine u prvoj sezoni u klubu osvojio šampionsku titulu, rekao je i da je ozljeda napadača Alvara Morate ključna stvar za trenutnu formu Chelseaja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Morata je ove sezone postigao 10 golova u Premier ligi, ali nije igrao u posljednjih pet utakmica zbog ozljede leđa.

“Igrači poput Morate, koji su nam jako važni, su izvan momčadi. On ima problem i borimo se kako bismo mu zaliječili ozljedu. Mogu reći da će odsustvovati mjesec dana, tjedan ili cijelu sezonu, ne znam koliko dugo će pauzirati i zbog toga sam zabrinut”, naveo je Conte.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!