NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO DOBAR POTEZ?! Legenda Manchester Uniteda se seli u...

DA LI JE OVO DOBAR POTEZ?! Legenda Manchester Uniteda se seli u četvrtu ligu!

Početak trenerske karijere za bivše nogometne divove obično nije jednostavan. Takav početak trenutno prolazi i nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda, koji će svoj put u ovom poslu tražiti u četvrtoj ligi u ekipi Macclesfielda.

Bivši napadač Manchester Uniteda i jedan od igrača koji su nastupali u zlatnom periodu kluba, Andy Cole pridružio se trenerskom štabu četvrtoligaša Macclesfielda.

KLOPP DAO ZELENO SVJETLO: U Liverpool stiže zvijezda iz Bundeslige za 20 miliona eura!

Cole će snage udružiti sa svojim bivšim suigračem, budući da ekipu od mjeseca novembra sa klupa predvodi bišni nogometaš Tottenhama i Arsenala, Sol Campbell.

Danas 47-godišnji nekadašnji napadač je u svojoj bogatoj karijeri osvojio 11 trofeja, uključujući pet trofeja u Premier ligi i jedan trofej Liga prvaka. Tokom bogate karijere postigao je 289 golova od toga 121 u dresu Crvenih đavola gdje je sa Dwigt Yorkom tvorio jedan od najubitačnijih tandema u svijetu nogometa.

On će u ekipi Macclesfielda pokušati probuditi najgori ligaški napad koji je u 28 utakmica,  postig tek 25 golova.

Ekipa Macclesfielda je trenutno pretposljednja, a za sigurnom zonom zaostaju tri boda. Da li će Cole svojim iskustvom i znanjem pomoći ekipi i bivšem suigraču Campbellu, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!