NaslovnicaVijestiDa li su jedan od najvećih klubova na svijetu? PSG potpisao najveći...

Da li su jedan od najvećih klubova na svijetu? PSG potpisao najveći i najduži ugovor u historiji nogometa!

Možda u Parizu još nisu osvojili trofej u Ligi prvaka, ali uspješno poslovanje i finansijska dobit u zadnjih nekoliko godina im nije nepoznanica. Dokaz dobrog rada je i novi, historijski ugovor.

PSG i Nike surađuju već 30 godina, a sada su potpisali novi ugovor. To je najduži i najopsežniji ugovor, a sudjelovat će barem do kraja 2032.

NIKADA ZABORAVLJENO FINALE COPA AMERIKE: Sjećate se kada je Paragvaj stigao do finala bez ijedne pobjede!?

Parižani su postali jedan od vodećih nogometnih klubova i brandova u svijetu u posljednjih osam godina, u doba vlasnika iz Katara. Od 2011. godine osvojili su 21 trofej, a Park pričeva postao je također dom nekih od najboljih nogometaša današnjice.

“Ovaj ugovor predstavlja važnu prekretnicu, to je nastojanje svih dobara koje smo učinili posljednjih godina i ambicija koje imamo za budućnost”, izjavio je predsjednik PSG-a, osmog najboljeg kluba na Fifinoj rang ljestvici, Nasser Al-Khelaifi

PSG i Nike su u proteklim sezonama stvorili mnogo kreativnih ideja. U sezoni 2015/2016 imaali su rezervni dres s ružičastim nijansama, sezonu 2016/2017 živahni žuti dres posvećen Brazilu, a u posljednjoj sezoni surađivali su i brandom Michaela Jordana, Air Jordan koji je u vlasništvu Nikea.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!