NaslovnicaVijestiEvo kako je Conte odgovorio na Mourinhovu prozivku o namještanju utakmica

Evo kako je Conte odgovorio na Mourinhovu prozivku o namještanju utakmica

Trener Chelseaja Antonio Conte odgovorio je kolegi i menadžeru Manchester Uniteda Jose Mourinhu pošto ga je Portugalac nedavno prozivao da je namještao rezultate u prošlosti.

Nije mu ostao dužan. Trener Chelseaja Antonio Conte uzvratio je punom mjerom kolegi i menadžeru Manchester Uniteda Joseu Mourinhu pošto ga je Portugalac nedavno prozivao da je namještao rezultate u prošlosti.

“Može imati sve trofeje svijeta, ali to je komentar koji može izreći samo mali čovjek. Naprosto ne mogu prihvatiti da neko na taj način govori o meni, a Mourinhu bih poručio da može pročitati sudske presude na ovu temu i vidjeti da je moje čisto. Ja ne moram da se stidim, a stidio bih se da dajem ovakve komentare”, kazao je Conte.

[su_premierleague]

“Kad ti je jedini cilj da nekoga poniziš, uvrijediš, onda znaš da si mali čovjek. Od njega me to uopšte ne iznenađuje. To je on”, dodao je italijanski stručnjak.

Rat trenerskih titana je počeo kada je Conte izjavio da mu se čini da je Mourinho počeo da gubi pamćenje.

Dolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali i odlazi dugogodišnji igrač kluba

Klub svih klubova, potez svih poteza: Nakon odlaska Coutinha iz Liverpoola su uradili nešto zapanjujuće i tako dokazali svoju veličinu

“Mislim da bi Mourinho mogao pogledati i prisjetiti se šta je sve govorio u prošlosti. Ponekad mi se čini da je senilan, da se ne sjeća kako se ponašao. To je onda već demencija.”

Mourinho mu je žestoko replicirao.

“Meni se nikada nije i nikada mi se neće dogoditi da me suspenduju zbog namještanja rezultata. To mi se nikada nije dogodilo i zapamtite, neće se ni dogoditi”, rekao je portugalski stručnjak.

Conte je u sezoni 2012/2013. bio suspendovan na četiri mjeseca zbog optužbi da je učestvovao u namještanju utakmica dok je bio trener Siene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!