NaslovnicaVijestiEvo šta je Brendan Rodgers rekao o dolasku u Arsenal

Evo šta je Brendan Rodgers rekao o dolasku u Arsenal

Trener Celtica Brendan Rodgers oglasio se povodom glasina kako bi mogao naslijediti Arsenea Wengera na klupi Arsenala, koji je napustio klupu “topnika” nakon 22 godine.

Menadžer Celtica Brendan Rodgers je izjavio da ne razmišlja o promjeni kluba, a navode medija o njemu kao novom menadžeru Arsenala, po povlačenju Arsena Wengera na kraju sezone, nazvao je spekulacijama.

Arsen Venger priopćio je u petak da će na kraju sezone otići u mirovinu nakon 22 godine na mjestu menadžer “topnika”.

[su_premierleague]

Odmah su krenule i spekulacije o tome tko će biti njegov nasljednik, a u prvi plan je izbilo ime Brendana Rogersa, nekada stručnjaka na klupi Watforda, Readinga, Swanseaja, Liverpoola, a sada Celtica.

Da Rogers slobodno može u London potvrđeno je i iz uprave škotskog kluba, ali 45-godišnji stručnjak tvrdi da je sretan u Celticu i da ne namjerava ići.

>> Transfer glasine: Luis Enrique sa sobom u Arsenal dovodi i Messija, Milan kupuje reprezentativca Hrvatske, Bayern dovodi velikog brazilskog talenta

>> Arsene Wenger poručio upravi Arsenala tko bi ga trebao naslijediti

“Drago mi je da je Brendan favorit, on je nevjerovatna osoba. Ne bih želio da ode, ali ga nećemo ni prisiljavati da ostane. Nadam se da će ga njegova ljubav prema klubu i sve što ima ovdje privoljeti da ostane.”

“Smatram da ne možete nikoga da prisiljavate da ostane ako želi da ode u klub kakav je Arsenal. Biće to Brendanova odluka, samo njegova”, rekao je vlasnik Celtica.

“Uvijek postoje spekulacije, bilo ih je i do sada, bilo da su u pitanju igrači ili menadžeri. Ja sam vrlo sretan, a imam još tri godine u ugovoru s Celticom”, izjavio je Rodgers.

“Klub je prema meni bio sjajan od kada sam došao, kao i igrači. Tako da budem iskren, ne mislim na to previše “, rekao je Rodgers.

Osim Brendana Rodgersa, kandidati za Wengerovog nasljednika su Patrick Viera, Joachim Low i Carlo Ancelotti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!