NaslovnicaVijestiEvo šta je Gattuso rekao nakon velikog šoka protiv Beneventa

Evo šta je Gattuso rekao nakon velikog šoka protiv Beneventa

Nakon velikog šoka protiv Beneventa, poslednjeplasirane momčadi Serie A kojoj je to prvi bod nakon 15. kola, Gattuso je bio u nevjerici.

nakon velikog šoka

Par minuta je dijelilo Gennara Gattusa od idealnog debija na klupi Milana, ali ga je u tome spriječio vratar Beneventa Alberto Brignoli.

[su_watch_live_football]

Nije u pitanju maestralna intervencija, već gol koji je čuvar mreže domaćeg tima postigao glavom u petom minutu sudačke nadoknade i tako donio bod svom timu – 2:2.

Bonaventura je u 38. minuti iskoristio veliku gužvu u kaznenom prostoru i doveo Milan u vodstvo, Puscas je izjednačio u 50, da bi sedam minuta kasnije Kalinić poslije dobrog centaršuta Bonaventure vratio vodstvo gostima.

Evo kako je Higuain prokomentirao uvrede Napolijevih navijača

Transfer glasine: Tottenham ostaje bez važnog igrača, Gareth Bale se vraća na Otok, Chelsea dovodi napadača iz Bundeslige

Otkrivena transfer bomba: Real Madrid pozornost usmijerio ka jednom od najatraktivnijih nogometaša u tom trenutku

Romagnoli je u 75. minuti zaradio drugi žuti karton, da bi u nadoknadi domaćin iskoristio posljednju šansu na utakmici i tako došao do prvog boda u Seriji A, tek u 15. kolu. Milan je sada na sedmoj poziciji s 21 poena.

Pokvario je golman Beneventa debi Gennara Gattusa na klupi Milana. Alberto Brignoli je u 95. minutu glavom poslao loptu iza leđa Gianluigija Donnarumme i tako donio prvi bod Beneventu ove sezone.

Bivši nogometaš, a sada šef stručnog štaba rossonera nije mogao da sakrije razočarenje.

“Vjerujte mi, sanjao sam mnogo o ovoj utakmici, ali čak ni u snovima nisam mogao da pogodim da će golman postići pogodak za izjednačenje. Ma, ni u noćnim morama nisam ovo očekivao”, rekao je Gattuso.

Imaće “popravni” u Hrvatskoj protiv Rijeke u poslednjem kolu Lige Europe, posle čega će dočekati Bolognu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!