NaslovnicaVijestiEvo što Ivan Rakitić kaže za izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića

Evo što Ivan Rakitić kaže za izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića

Hrvatska će u nedelju od 20:45 igrati u Pireju drugu utakmicu doigravanja za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Rusiji. U prvoj utakmici na Maksmiru hrvatska reprezentacija je uvjerljivo slavila sa 4-1. Vatreni su večeras odradili lakši trening u Pireju, a nitko ne želi prednost sa Maksimira postavljati kao veliku prednost.

 

“Gledate nogomet pa znate da je svašta moguće. Evo, ja sam prošle sezone s Barcelonom okrenuo 0:4 iz prve utakmice. Igrao sam ovdje nedavno protiv Olympiakosa, ovaj stadion je pakao. Jako teško je ovdje igrati, pritisak publike je ogroman, a Grci će sigurno biti dodatno motivirani da pokažu kako ono u Maksimiru nije bilo njihovo pravo lice”, rekao je Ivan Rakitić na press konferenciji.

Šok u svijetu nogometa: Legendarna Amerikanka optužila Seppa Blattera za seksualno napastovanje!

Transfer glasine: Chelsea dovodi zvijezdu Intera, Hector Bellerin na meti još jednog velikana, Atletico Madrid kupuje u Manchesteru

Sokratis objasnio šta je uzrok poraza Grčke od Hrvatske

[su_bet365_app]

Hrvatska će utakmicu igrati na stadionu Karaiskakis, na kojem nastupa tamošnji Olympiacos, a ovaj stadion važi za jedan od najvatrenijih u Europi. Očekuje se nešto manje od 35 tistuća navijača.

Ivan Rakitić istječe da se treba zahvaliti i Anti Čačiću, bivšem izborniku hrvatske reprezentacije s kojim je Hrvatska krenula na ovaj put. Nogometaš Barcelone također je rekao da mu je drago raditi sa Dalićem sa kojim je već radio u mlađim kategorijama.

“Moramo se zahvaliti i gospodinu Čačiću i njegovu stožeru, jer smo s njim krenuli na ovaj put. Zadnje dvije pobjede su dijelom i njegova zasluga. Drago mi je da sam s Dalićem radio i u mladoj reprezentaciji tako da poznajem njegov žar za nogometom i pobjednički mentalitet. To je prenio i na nas i nadam se da će dobiti priliku i na Svjetskom prvenstvu”, zaključio je Rakitić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!