NaslovnicaVijestiReal Madrid igra sve bolje i bolje: Kladioničari, ovo je pravo vrijeme...

Real Madrid igra sve bolje i bolje: Kladioničari, ovo je pravo vrijeme da iskoristite ovaj poklon kladionica!

Atmosfera u Realu, nakon remija s Barcelonom i pobjede nad Atletikom, opet je pozitivna. Kraljevski klub se uspio stabilizirati u posljednjih nekoliko mečeva, te tako još uvijek žive snovi o novoj europskoj tituli.

Santiago Solari preživio je dva teška gostovanja. Prvo je uzeo bod usred Barcelone, gdje je Real vodio, ali na kraju, remi je itekako pozitivan rezultat pre uzvratni meč. Zatim, na gostovanju kod Atletica gdje je Real slavio. Barcelona je u Bilbaou odigrala samo neriješeno te je Real je smanjio prednost iza vodeće momčadi lige, što je uveliko poboljšalo atmosferu prije nastavka sezone u Ligi prvaka.

KLADIONIČARI OPREZ: Dortmund putuje u London bez najboljeg igrača u ovoj sezoni, odigrajte ovo i uzmite novac!

Dobru atmosferu pred meč sa Ajaxom ne skriva ni trener Santiago Solari.

Nogomet nas tjera da budemo bolji s nadom i snovima, igranje na najvišoj razini je san svakog djeteta. Ponekad se snovi ne ostvare, ponekad se slome, nogomet vas prisiljava da počnete od početka, morate sabrati, ali također imate mogućnost, sa svakom sljedećom utakmicom, ponovno sanjati.”

Savjet za kladioničare: Odigrajte ovo na meču između Ajaxa i Reala i uzmite novac!

Real Madrid je vodio Zinedine Zidane tri puta za redomdo naslova titule Lige prvaka. Može li Real osvojiti i četvrti? Prije nekoliko tjedana odgovor na ovo pitanje bio bi “ne”, ali sada…

“Četvrta uzastopna pobjeda u Ligi prvaka? Ništa nije nemoguće za Real Madrid.”

Kladioničar oprez: Još jedan razlog zbog kojeg United ima velike šanse protiv PSG-a

Kladionice još uvjek ne vjeruju ekipi Reala, ali ne treba zaboraviti ni prošlu sezonu kada je situacija u ovom vrijeme bila skoro pa identična. Real nije igrao uvjerljivo, baš kao i sada te je možda ovo prilika da uhvatimo poklon koji nam nude kladionice.

Bet365 kladionica daje koeficijent od čak 6,00 da će Real Madrid biti finalist. Mislimo, da je to podcijenjivanje trostrukog uzastopnog osvajača Lige prvaka.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!