NaslovnicaVijestiKraj nagađanja: Leonardo otkrio sudbine Thiaga Silve i Edinsona Cavanija

Kraj nagađanja: Leonardo otkrio sudbine Thiaga Silve i Edinsona Cavanija

Nakon višemjesečnih glasina i nagađanja, sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo napokon je službeno otkrio sudbinu dviju legendi pariškog giganta.

Paris Saint Germain novu će sezonu započeti bez dvojice igrača koji su posljednjih godina uveliko obilježili zlatno doba trenutno daleko najboljeg francuskog kluba. Brazilac Thiago Silva nosio je kapetansku vrpcu u PSG-u, a Urugvajac Edinson Cavani ispisao je povijest PSG-a kao igrač koji je postigao najviše golova u d resu ovog kluba. Sada više nema sumnje da obojica napuštaju Pariz.

Transfer glasine: Ramsey ponuđen velikom rivalu Arsenala, United nudi veliki novac za vezngo igrača, Kluivert pred velikim transferom

“Glasine su istinite. Završili smo put zajedno. Želja nam je obojica ostanu s nama do kraja avgusta kako bi sa njima mogli nastaviti igrati u Ligi prvaka”, rekao je Leonardo, sportski direktor kluba, za Le Journal du Dimanche.

Unatoč poznim godinama, Cavani i Thiago Silva uskoro će nastaviti karijere u vrhunskom europskom nogometu. Thiago Silva na stolu ima ponude Milana i Evertona, a Cavani se najvjerovatnije seli Španjolsku u ekipu Atletica.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!