NaslovnicaVijestiTransfer bio pred REALIZACIJOM: Iz Bayerna otkrili u kojem velikom klubu bi...

Transfer bio pred REALIZACIJOM: Iz Bayerna otkrili u kojem velikom klubu bi završio Goretzka da oni nisu poslali ponudu!

Prvi čovjek Bayerna i legenda njemačkog nogometa Karl-Heinz Rummenigge otkrio  je u kojem bi klubu najvjerovatnije završio Leon Goretzka ukoliko ne bi dobio ponudu iz minhenskog Bayerna, što ne bi bilo u interesu njemačkog nogometa a ni u interesu Bavaraca.

Karl-Heinz Rummenigge, prvi čovjek u minhenskom klubu, razgovarao je sa novinarima o transferu Leona Goretzkea koji je tada podigao veliku prašinu u Munchenu, Njemačkoj ali i u ostatku Evrope.

ZVIJEZDA UNITEDA NALJUTILA REPREZENTATIVNE KOLEGE: Morao je u WC pa je teren napustio užurbano!

S transferom spomenutog nogometaša Bayern je još jednom oslabio konkurenciju u Njemačkom prvenstvu, ali se također i pobrinuo o interesima njemačkog nogometa, podsjetio je Rummenigge, jer bi Goretzka najvjerovatnije završio u nekom drugom klubu ukoliko Bayern ne bi poslao ponudu.

“Mi ako ne bi smo potpisali ugovor s Leonom Goretzkom, on bi se vjerojatno  preselio u Barcelonu, koja ga je također željela u svojim redovima. Takav transfer nikako ne može biti u interesu njemačkog nogometa. On ima samo 22 godine, nevjerojatno je talentiran nogometaš i njemački reprezentativac s velikim potencijalom. Odlazak iz Njemačke bi bio veliki udarac za nas “, rekao je Rummenigge.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!