NaslovnicaVijestiMogao je biti kao Frenkie De Jong, a jučer potpisao za Vitesse:...

Mogao je biti kao Frenkie De Jong, a jučer potpisao za Vitesse: Kako se sudbina poigrala na najvećim talentom Ajaxa u zadnje vrijeme!

Ajax je još i prije Frenkie de Jonga u svojoj ekipi imao ograča kojeg je željela cijela Europa, ali niz loših odluka su ga odvele u klub koji je daleko ispod Ajaxovog “ranga” sa svega 22 godine.

Riechedly Bazoer je smatran velikim biserom Ajaxa prije nekoliko godina, koji je pokazao tako veliki talent da su ga mnogi povezali s najvećim klubovima u Europi. Budući da je bio previše nestrpljiv, već je s 20 godina napravio transfer u njemački Wolfsburg, što je bila odluka koju je žestoko obilježio njegov daljnji razvoj, jer je u Njemačkoj njegova zvijezda potpuno nestala i nikada nije posjetila na igrača o kome su maštali u klubovima poput Barcelone ili Manchester Uniteda.

DE JONG PRIZNAO: Evo u kojem klubu je želio igrati prije dolaska u Barcelonu!

Bazoer je brzo ostao bez mjesta u početnoj postavi Wolfsburga, nakon čega je uslijedila sezona u kojoj je igrač igrao kao posuđen za dva kluba – za Porto i za Utrecht.

U dobi od 22 godine, Bazoer počinje ponovno, a sada će njegov prvi korak biti znatno niži nego prije dvije godine kada je napuštao Ajax.

“Vitesse mi odgovara. Još sam mlad i vrhunac moje karijere još me čeka. Želim postati važan član ovog tima”, rekao je Bazoer na potpisivanju trogodišnjeg ugovora.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!