NaslovnicaVijestiMourinho: On da mi govori nešto?! Pa on je najgori trener u...

Mourinho: On da mi govori nešto?! Pa on je najgori trener u povijesti PL!

Portugalski stučnjak na klupi Uniteda Jose Mourinho oštro je reagirao na kritike trenera za kojeg je rekao da je “najgori trener u povijesti PL”!

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho oštro je reagirao na kritike Franka De Boera, koji je izrazio žaljenje što Marcus Rashford igra kod portugalskog trenera.

Nizozemac se nije proslavio u engleskom nogometu i na klupi Crystal Palacea proveo je manje od tri mjeseca, a ništa uspješniju epizodu nije imao ni u Interu.

[su_premierleague]

De Boer vjeruje da Murinjo ishitreno reagira i šalje mladog napadača natrag na klupu za rezerve nakon samo jedne ili dvije lošije utakmice.

“Pročitao sam riječi najgoreg trenera u povijesti Premier lige. Žao mi je što Rashford igra za mene jer je meni glavni cilj pobjeda. Da je Marcusa trenirao De Boer izgubio bi u svakoj utakmici,” istaknuo je Mourinho.

SRAMOTNA OPTUŽBA: Taj čovjek je toliko smrdio da nismo mogli igrati protiv njega!

Kakav profesionalizam: Vidić otkrio kakvu je hranu jeo za Drogbu, a kakvu za Aguera!

“Moram biti iskren i  da odam počast trenerima naše akademije koji su ga odgojili i Louisu Van Gaalu, kod koga je Rashford proveo prvu sezonu. Kod mene on je u prvih pet igrača po vremenu provedenom na terenu u protekle dvije sezone.”

Dvadesetogodišnji napadač osvojio postigao je šest golova ove sezone u Premier ligi i proveo 1443 minuta na terenu.

United je za vikend svladao Liverpool u derbiju kola Premier lige (2:1), a menadžer Redsa se nakon utakmice požalio na suđenje, da bi i njemu Special One odgovorio u svom stilu.

[su_tenis_live_koeficijenti]

“Apsolutno me ne zanima da li će ljudi reći da li smo zaslužili pobjedu ili ne” u svom stilu je poslije meča rezonovao Jose Mourinho, trener Uniteda. “Bili smo bolji u prvom poluvremenu i postigli dva gola, gostima je pripao nastavak. Nismo željeli da se povučemo, ali nas je Liverpool pritiskao.

Manchester United se nalazi na drugom mjestu na tablici Premier lige sa 65 bodova, 4 više od trećeplasiranog Tottenhama, te 5 više od Liverpoola koji je na četvrtom mjestu, dok za vodećim Cityjem zaostaju ogromnih 16 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!