NaslovnicaVijestiMourinho samo treba da pošalje poruku na WhatsAppu ovom igraču, i on...

Mourinho samo treba da pošalje poruku na WhatsAppu ovom igraču, i on dolazi u United!

Prema navodima medija, Mourinho treba “samo da pošalje poruku na WhatsAppu” ovom igraču, da bi ovaj krenuo put Old Trafforda u aktualnom prijelaznom roku!

Sve je započelo u ljetnjom prijelaznom roku, kada je uprkos želji Mourinha da ga zadrži u Manchesteru, nogometaš odlučio da ode u Španjolsku.

Prema njegovim izjavama, planira da ostane tamo do kraja sezone, a riječ je o Andreasu Pereiri, koji je na posudbi u Valenciji.

[su_premierleague]

22-godišnjak privlači veliku pažnju nogometne javnosti u Valenciji svaki dana, pošto se lokalni mediji pitaju da li ostaje u klubu ili ne, pogotovo nakon što je Mourinho otkrio da je u ugovoru klauzula s kojom ga može vratiti u Englesku.

Super Deporte tvrdi da je sa otvaranjem zimskog prijelaznog roka, Andreasova sudbina u rukama menadžera Manchester Uniteda.

Jose Mourinho dovodi igrača kojeg je Sir Alex Ferguson pokušavao dovesti 2012. godine

Mourinho se požalio na raspored i rekao kako “neki menadžeri imaju prijatelje u pravim stolicama”

Transfer glasine: Liverpool pronašao zamjenu za Coutinha, United dovodi veznjaka PSG-a, City kupuje novog golmana

Španjolski website tvrdi kako Mourinho pomno motri krilnog igrača, te iz utakmice u utakmicu prati njegov napredak tokom sezone.

Super Deporte također citira pojedine engleske medije koji pišu da bi Pereira mogao unaprijediti Unitedov vezni red, te su čak grafički prikazali kakva bi mogla da bude formacija sa Pereirom u momčadi.

Osim toga, navode da bi jedna WhatsApp poruka bila dovoljna da promijeni Pereirinu budućnost, iako Manchester United i Valencia nisu u kontaktu, sve bi se lako riješilo između Mourinha i Pereire.

Pereira je ove sezone odigrao 15 utakmica u La Ligi, u kojima je postigao jedan gol, te upisao 4 asistencije. Brazilac je na Old Trafford stigao iz podmlatka PSV Eindhovena.

Sljedeću utakmicu Manchester United će odigrati u petak, kada će se u trećem krugu FA kupa sastati sa Derby Countyijem, momčadi koja je trenutačno u Championshipu. Nakon toga, slijedi pauza od čak devet dana, prije nego što Stoke stigne na Old Trafford 15. siječnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!