NaslovnicaVijestiOvo je najbogatiji nogometaš na svijetu - igra za Leicesterove rezerve!

Ovo je najbogatiji nogometaš na svijetu – igra za Leicesterove rezerve!

Ako ste mislili da je najbogatiji nogometaš na svijetu Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, grdno ste se prevarili! Vjerovali li ne, najbogatiji nogometaš na svijetu igra za Leicesterove rezerve, a njegovo ime je Faiq Bolkiah, 19-godišnji krilni napadač.

najbogatiji nogometaš

Dok mnogi dječaci sanjaju da će jednoga dana nastupati za veliki nogometni klub i na taj način zaraditi zavidnu svotu novca i tako izaći iz siromaštva, brunejski tinejdžer Faiq Bolkiah nema takve tendencije.

Naime, Faiq je rođen u Los Angelesu, a njegov stric Hassanal Bolkiah (71) vladar je Bruneja koji su bogati naftom i plinom nakon što je njegov djed abdicirao 1967. godine. Forbes je također Hassanala Bolkiaha 2008. godine smjestio na listu najbogatijih pojedinaca na svijetu, a tada je bio i najbogatiji monarh svijeta.

[su_premierleague]

Dolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali i odlazi dugogodišnji igrač kluba

Klub svih klubova, potez svih poteza: Nakon odlaska Coutinha iz Liverpoola su uradili nešto zapanjujuće i tako dokazali svoju veličinu

Svi bitniji transferi u zimskom prelaznom roku koje ste možda propustili

Međutim, otočki mediji prethodnih dana prenijeli su priču kako se Faiq ne opterećuje previše bogastvom koje će naslijediti jer je u potpunosti posvećen nogometu.

Njegov otac Jefri mu je mnogobrojnim poslovnim projektima osigurao budućnost, a nasljedstvo će biti samo šlag na tortu. Inače, obitelj Bolkiah u svom voznom parku broji preko 2300 automobila.

Što se tiče nogometne karijere 19-godišnjeg Bolkiaha on je nakon dolaska na Ostrvo igrao za juniore Chelseaja, a sada se nalazi u mladoj momčadi Leicetera. Još nije upisao službeni nastup za seniore lisica, ali jest za reprezentaciju Bruneja, u kojoj je i kapetan.

U video prilogu ispod možete pogledati kakvim to nogometnim vještinama raspolaže imućni Faiq Bolkiah.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!