NaslovnicaVijestiSergio Ramos postavio novi rekord La Lige!

Sergio Ramos postavio novi rekord La Lige!

Kapetan, Real Madrida, Sergio Ramos je na sinoćnoj utakmici protiv Athletic Bilbaoa oborio rekord La Lige, doduše neslavni.

rekord La Lige

Naime, crveni karton koji je kapiten Reala dobio na meču protiv Athletic Bilbaa ga je izbacilo na prvo mesto igrača sa najvećim brojem isključenja.

[su_no1forfootball]

Crveni karton koji je Sergio Ramos dobio na meču u Bilbaou protiv Athletica, izbacio ga je na prvo mesto igrača sa najvećim brojem isključenja u La Ligi. Kapetan Reala sada je sam na čelu kolone sa 19 crvenih kartona na 416 utakmica koje je odigrao za Sevillu i Real.

Ako se računaju sve utakmice, njegova zbirka crvenih kartona penje se na 24 na 541 utakmici. U prosjeku je isključen na svakoj 22. utakmici.

Otkrivena transfer bomba: Real Madrid pozornost usmijerio ka jednom od najatraktivnijih nogometaša u tom trenutku

Gdje će završiti Kovačić? Evo što je rekao direktor Reala

Iza Ramosa su Pablo Alfaro, bivši igrač Zaragoze, i Xavi Aguado, takođe nogometaš Zaragoze, sa po 18 isključenja. Slijede ih Juanito (Real Madrid) sa 17 i Patxi Salinas (Atletik Bilbao, Selta) sa 15.

Segio Ramos u ljeto 2005. potpisao je za Real Madrid koji je isplatio Sevilli 27 milijuna eura, čime je Ramos postao najskuplje plaćeni tinejdžer u Španjolskoj. Svoj prvi gol za Real Madrid je zabio 6. prosinca 2005. u Ligi prvaka protiv Olympiacosa.

[su_cashout]

U finalu lige prvaka 2014. u Lisabonu Sergio Ramos je svojim golom u 93. minuti spasio Real poraza od Atletica. Ramos je postigao pogodak glavom nakon ubačaja Luke Modrića. Taj pogodak može se nazvati odlučujućim za 10. naslov Lige prvaka za Kraljeve, jer su kasnije u produžecima postigli još tri gola. Postigavši to, upisao se u dugu liniju Realovih heroja.

Nakon odlaska Ikera Casillasa iz Real Madrida u srpnju 2015. Sergio Ramos postaje novi kapetan. 17. kolovoza 2015, nakon mjeseci špekulacija o odlasku u Manchester United, Ramos produžuje svoj ugovor s Real Madridom na još pet godina, što ga za klub veže do 2020.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!