NaslovnicaVijestiSin joj je igrao finale kupa Njemačke, a ona je pokucala na...

Sin joj je igrao finale kupa Njemačke, a ona je pokucala na vrata lokala u Munchenu: Nakon toga se dogodilo ovo!

Subota navečer je bila rezervirana za finale Kupa Njemačke u kojem je Bayern sa 3-0 porazio Leipzig. Bayern je pratila velika gomila navijača u Berlinu, članovi obitelji igrača također su bili na tribinama, ali ne svi…

Majka Kingsleya Comana, koja je ostala u Münchenu, željela je gledati finale preko TV-a. No, pred početak utakmice, televizorese pokvario te je Katie odlučila gledati utakmicu u obližnjem restoranu u Munchenu.

Bogati vlasnici PSG-a ulaze u Englesku: Ovo je velikan kojeg žele vratiti na stare staze slave!

Jedini je problem bio to što je, poput mnogih drugih u bavarskoj prijestolnici, lokal bio rezervisan do posljednjeg mjesta te gosti više nisu dolazili. Kad je pokucala na vrata, ljubazno su joj rekli da ne može ući, jer nema mjesta, a ona im je rekla na engleskom: “Ali tamo je moj sin, moj sin!”

Nakon prepirke, dozvolili su joj da pokaže koji je od gostiju je njezin sin, a gospođa Coman pokazala je prst na TV. “Evo ga! Igraa finale!” Tek tada je osoblju u prostorijama postalo jasno s kim imaju posla i Nadiu su pustili unutra te pronašli mjesto.

Zajedno su se radovali pobjedi, posebno drugom golu koji je postigao Kingsley Coman. Mama je bila sretna, a također i konobar, kojem je mama ostavila veliku napojnicu. Za pivo, koje je koštalo 3,90 eura, platila je sa novčanicom od pedeset i ostalo ostavila konobaru.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!