NaslovnicaVijestiŠpanski trećeligaš Ibiza pravi DREAM TEAM: Nakon Borriella u klub stiže bivši...

Španski trećeligaš Ibiza pravi DREAM TEAM: Nakon Borriella u klub stiže bivši napadač Real Madrida!

Novi španjolski trećeligaš Ibiza dovela je bivšeg talijanskog reprezentativc Marca Borriella u svoje redove a 36-godišnji talijanski napadač, u zadnjoj sezoni član talijanskog SPAL-a, izjavio je kako ga nije privukao novac na Ibizi, već ambiciozan projekt zbog kojeg je odbio mnoge ponude talijanskih klubova.

„Gradi se jaka momčad. Napisao sam povijest u Italiji, a sada želim isto učiniti i  u Španjolskoj. Klub ima ambicioznog predsjednika i sve uvjete da postane stabilan prvoligaš”, rekao je Borriello nakon potpisivanja ugovora. Borriello je igrao za nekoliko talijanskih klubova, uključujući i Juventus, Milan i Romu.

>> TEŠAK UDARAC ZA UNITED: Zvijezda Livrepoola odbila Crvene đavole, RAZLOG je VRHUNSKI

U razgovoru s novinarima izjavio je da klub priprema još jednu “bombu”, ali nije otkrio ime nove akvizicije. U javnost je brzo došla vijest da Ibiza u svoju ekipu želi da dovede Borriellovega sunarodnjak i prijatelja Antonio Cassana, nekada jednu od najvećih nada talijanskog nogometa, koji je igrao za Real Madrid, ali zbog nesportskog života i loše naravi i nije dostigao ono što bi mogao.

[su_bet365_100bonus]

U kolovozu lani, Cassano je po treći puta u otišao u nogometnu mirovinu, no ranije ovog mjeseca izjavio je da se želi vratiti. „Ja sam potpuno spreman, u formi sam u kakvoj nikad nisam bio. I fizički i psihički. Pažljivo ću proučiti sve ponude”, rekao je bivši nogometaš Rome, Real Madrida, Sampdorie, Milana, Intera, Parme i Verone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!