NaslovnicaVijestiSuarez otkrio Coutinhu: Ovaj igrač napušta Barcu!

Suarez otkrio Coutinhu: Ovaj igrač napušta Barcu!

Golgeter Barcelone Luis Suarez otkrio je neke povjerljive informacije novopridošlom Philippeu Coutinhu, rekavši mu da jedan igrač napušta Barcu na ljeto.

Philippe Coutinho nedavno je zadužio dres Barcelone u spektakularnom transferu koji će sa svim bonusima dostići iznos od 160 milijuna eura (službeno 120 mil.€), što je drugi najveći transfer u povijesti nogometa.

Brazilac se tako pridružio svom nekadašnjem siugraču iz Liverpoola, Luisu Suarezu, koji je u katalonski klub stigao nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014, i incidenta sa Giorgiom Chiellinijem, zbog čega je morao da čeka istek suspenzije kako bi zaigrao za Blaugranu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Južnoamerički dvojac skoro je donio Liverpoolu prvi naslov Premier lige (otkako se igra u ovom formatu), a i poslije odlaska Urugvajca, njih dvojica su ostali u bliskom kontaktu.

Španjolski Don Balon tvrdi da je Suarez u povjerenju otkrio Coutinhu da jedan igrač napušta Barcu u ljetnjem prijelaznom roku.

Nogometaš o kojem se radi je Andre Gomes, portugalski veznjak koji nije ispunio očekivanja, nakon prelaska iz Valencije 2016. godine.

Chelseajeve tri opcije za novog napadača, koga će odabrati Conte?

Transfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem želi nastaviti karijeru, Guardiola kupuje sjajnog napadača

Portugalski reprezentativac nije uspio da se nametne niti kod bivšeg trenera Luisa Enriquea, niti kod sadašnjeg šefa Ernesta Valverdea, a već neko vrijeme se spekuliše kako bi mogao napustiti Katalonce.

U međuvremenu, Gomes se našao u startnih 11 Barcelone na gostovanju Real Sociedadu, na kojem je Barca uspjela da nadoknadi dva gola zaostatka i slavi sa 4:2.

Međutim, Gomes nije naročito oduševio igrom, a mnogi navijači bili su nezadovoljni odlukom Valverdea da Portugalac počne utakmicu umjesto kapetana Andresa Inieste.

“Imamo dosta utakmica, ovo je bila utakmica u specifičnim uvjetima, kao što je mokar teren, i malo vremena za odmor od prošlog duela. Mislio sam da je bolje da počnem sa Gomesom, pošto Sociedad ima jaku lijevu stranu.”

“Andres je u redu, imao je mali problem, ali sada je dobro i smatrao sam da je bolje da propusti utakmicu”, objasnio je Valverde svoju odluku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!