NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca prodaje jednog a dovodi dva vrhunska nogometaša, Arsenal kupuje...

Transfer glasine: Barca prodaje jednog a dovodi dva vrhunska nogometaša, Arsenal kupuje u PSG-u, Martinez preuzima veliki evropski klub

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

meunier slučajno

Belgijski selektor Roberto Martinez postao je favorit za zamjenu Ernesta Valverdea, ako se Barcelona odluči ovog ljeta otpustiti španskog stručnjaka. Izvješće iz RAC1 sugerira da je Valverde pod sve većim pritiskom nakon subotnjeg poraza u Copa del Rey u Valenciji, unatoč trofeju u La Ligi.

ZATRAŽIO DA ODE BESPLATNO: Evo gdje Sergio Ramos želi nastaviti karijeru!

Nakon njihovog nevjerovatnog kolapsa u Ligi prvaka i poraza u Copa del Reyu, malo tko može okriviti Barcelonu što već razmišljala o sezoni 2019-20 a ne slave titulu u Španiji. U obrani u klub stiže Matthias de Ligt dolazi iz Ajaxa ili će Barca na tržištu tražiti novog defanzivca, dok je predsjednik kluba Jose Bartomeu jedini čovjek koji se trudi za dolazak Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida.

Arsenalov šef Unai Emery zainteresiran je za potpisivanje desnog beka Paris Saint-Germaina Thomasa Meuniera te ga tako žele ukrati ispred nosa ekipi Manchester Uniteda ovog ljeta. Prema izvješću u Metrou, Emery želi dovesti branitelja na stadion Emiratesa kao zamjenu za Stephana Lichtsteinera, za kojeg se očekuje da će napustiti klub u sljedećih nekoliko tjedana.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!