NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ibrahimović bio blizu povratka na Otok, Bayern uključuje zvijezdu kluba...

Transfer glasine: Ibrahimović bio blizu povratka na Otok, Bayern uključuje zvijezdu kluba u transfer Sanea, Arsenal pojačava defanzivu

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Bayern iz Münchena je, kako piše Bild, isplanirao da Manchester Cityu ponudi Davida Alabu za Leroyja Sanea. Ekipa iz Bundeslige i dalje želi njemačkog krilnog igrača  vratiti u njegovu domovinu i sada su spremni za razmjenu s svestranim Austrijancem. Alaba je, međutim, odbio šansu da krene u Englesku jer želi igrati u La ligi.

UEFA ima dvije opcije za završetak nogometne sezone

Zlatan Ibrahimović održao je razgovore o transferu s Leeds Unitedom prije nego što se odlučio za povratak u Serie A, kazao Andrea Radrizzani, predsjednik Leedsa. 38-godišnjak je postao dostupan nakon što je odlučio napustiti LA Galaxy na kraju sezone i na kraju potpisao šestomjesečni ugovor s AC Milanom – uključujući mogućnost produženja na godinu dana.

Arsenalove šanse da se domogne igrača RB Leipziga, Dayot Upamecana, su sve veće. Sport Bild javlja da je 21-godišnjak saopštio upravi kluba da želi otići na kraju sezone. Topnici su dugo pratili francuskog igrača a pokušali su ga dovesti i prošlog ljeta, ali nisu uspjeli u toj namjeri tada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!