NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter i Barca postigli dogovor, Barca želi Nizozemca na klupi,...

Transfer glasine: Inter i Barca postigli dogovor, Barca želi Nizozemca na klupi, Chelsea kupuje u Milanu


Barcelona je označila Ronalda Koemana glavnim kandidatom za naslijednika Ernesto Valverdea na mjestu trenera, javlja AS. Pretpostavlja se da je Valverde u posljednjoj sezoni na Camp Nouu, jer mu istječe ugovor na kraju sezone. Barca ima opciju produženja ugovora, ali spremna je napraviti promjenu i kao novog šefa u klubu vide Koemana, koji je nekada nosio dres ovog kluba.

 

Chelsea je spreman poslati ponudu za napadača Milana Krzysztofa Piateka ukoliko njihova zabrana transfera bude ukinuta u siječnju, prenosi Calciomercato. Plavcima je zabranjeno potpisivanje igrača za dva transfer roka- uključujući isiječanj – zbog kršenja pravila u vezi s potpisivanjem inozemnih igrača mlađih od 18 godina. Međutim, uvjereni su da će tu zabranu ukinuti na vrijeme za zimski rok i ako to učine , ponuda od 35 milijuna eura za poljskog napadača Piateka mogla bi biti poslana odmah.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!