NaslovnicaVijestiUmalo drama u Rimu, Liverpool u finalu Lige prvaka!

Umalo drama u Rimu, Liverpool u finalu Lige prvaka!

Roma je svladala Liverpool na Olimpicu rezultatom 4:2, ali nije uspjela ponoviti čudo poput onog protiv Barce – na kraju je ipak Liverpool u finalu Lige prvaka!

Krenula je Roma čvrsto, s oštrijim startovima na Salahu i suigračima od starta. Sudac Skomina je tako nešto dopustio, čak i guranje Manea s leđa u kaznenom prostoru domaćina, ali je problem za njih bio to što nisu stvarali šanse pred golom protivnika. Grublja igra nije imala učinak koji su željeli, umjesto “straha u kostima”, igrači Liverpoola su imali idealan odgovor – gol.

Nainggolan je pogriješio kod dodavanja, Firmino uzeo loptu, proslijedio je do Manea koji se namjestio i matirao Alissona već u devetom minutu. Nije dugo na semaforu bilo 0:1. U želji da izbije loptu Lovren je pogodio suigrača Milnera u glavu, a od njega se lopta odbila u mrežu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, gosti su vratili prednost ​​u 25. minutu. Poslije kornera je Džeko loše intervenirao, vratio loptu unatrag i praktično asistirao Wijnaldumu koji je obradovao navijače Redsa, a sa tim rezultatom otišlo se na odmor.

Nova kontroverzna situacija zabilježena je u 49. minuti. Edin Džeko je sklonio loptu, Karius ga oborio u kaznenom prostoru, pištaljka se čula, ali je Skomina pokazao da je napadač “vučice” bio u zaleđu prije svega toga.

>> Alexander-Arnold otkrio što je Salah uradio na prvom treningu u Liverpoolu

>> Zinedine Zidane nakon plasmana u finale: Ovo nije normalno!

Ono što nije uspio tada, Džeko jeste tri minute kasnije, El Shaarawy je šutirao, Karius obranio, sve to je pratio Džeko i preciznim udarcem u dalji kut donio izjednačenje (2:2). A onda dvije velike šanse za domaćina u 60. i 63 minutu.

Prvo je Under izašao sam pred vratara i šutirao pravo u njega, da bi potom El Sharaawyjev udarac rukom blokirao Alexander-Arnold. Skomina nije signalizirao ništa.

[su_no1forfootball]

Treneri su, očekivano, stavlili sve svoje karte na napad, odnosno obranu. Čini se da je Di Francesco imao više uspjeha u tome. Kolarov je u 86. minutu odložio loptu za Nainggolana koji se idealno namjestio i poslao “projektil” koji se od stative odbio u gol Kariusa. Nitko od igrača domaćeg tima nije se radovalo.

Izgleda da je Skomina odlučio u nadoknadi vremena napraviti kompenzaciju za sve pogreške. Lopta je pogodila Klavana u ruku u petercu, ruka je bila uz tijelo, ali je slovenački sudac pokazao na bijelu točku. Nainggolan je bio siguran izvođač najstrože kazne. Samo što su krenuli s centra, sudac je dao znak za kraj utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!