NaslovnicaVijestiWenger: Svi znamo da je on dobar glumac

Wenger: Svi znamo da je on dobar glumac

Arsene Wenger, menadžer Arsenala, optužio je nogometaša Manchester Cityja, rekavši kako je on “dobar glumac”.

dobar glumac

Menadžer Arsenala Arsene Wenger poslije poraza od Manchester Cityja (1:3) optužio je napadača “građana” Raheema Sterlinga da je simulirao prekršaj kod penala.

[su_premierleague]

Domaćin je poveo preko De Bruynea koji je snažnim i preciznim udarcem u 19. minutu matirao Cecha. Već na startu drugog dijela, u 50. minutu je Monreal srušio Sterlinga u kaznenom prostoru, a sudac Oliver pokazao na bijelu točku. Aguero je bio siguran izvođač penala.

U 65. minutu je Lacazette smanjio vođstvo rivala, ali je Gabriel Jesus ovjerio trijumf. Doduše, treba reći da je David Silva prije asistencije bio u dubokom zaleđu.

Antonio Conte otkrio razlog zbog kojeg se nije htio rukovati sa Jose Mourinhom nakon utakmice

Oprostio se jedan od najvećih svih vremena: Sve najbolje u mirovini, nogometni velemajstoru!

Transfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi za napadača Basela, United pronašao zamjenu za De Geu

“Uvjeren sam da nije bio jedanaesterac. Svi znamo da je Sterling dobar glumac, i to veoma dobar. Vrlo sam nezadovoljan jer smo kod 2:1 bili u igri. Kod trećeg gola je bilo zaleđe, taj pogodak je riješio utakmicu, i nije slučajnost da se greške dešavaju uvijek u korist domaće močadi”, izjavio je Wenger.

City je pobjedom učvrstio prvo mjesto na tablici, i sada je drugoplasiranom Unitedu odmakao na osam bodova, dok je Arsenal pao na šesto mjesto, sa 12 bodova zaostatka za Cityjem.

U narednom kolu, nakon reprezentativne pauze, City gostuje Leicesteru, dok Arsenal u derbiju Londona na Emiratesu dočekuje Tottenham.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!