NaslovnicaVijestiZanimljiva anegdota iz 1994. godine: Diego Maradona i Davor Šuker dogovorili remi...

Zanimljiva anegdota iz 1994. godine: Diego Maradona i Davor Šuker dogovorili remi između Argentine i Hrvatske!

Bivši reprezentativac argentinske reprezentacije Oscar Ruggeri otkrio je u svom talk showu vrlo zanimljivu anegdotu u vezi prijateljske utakmice između Hrvatske i Argentine 1994. godine.

Oscar Ruggeri, bivši defanzivac argentinske reprezentacije i Real Madrida ugostio je legendarnog Urugvajca Diega Forlana u talk showu “90 minuta nogometa”, a u opuštenom nogometnom čavrljanju o nogometu osvrnuo se i na zanimljiv događaj koji se dogodio 1994. godine kada su Hrvatska i Argentina igrali prijateljsku utakmicu u Zagrebu.

Nevjerovatna i tužna ispovjest! Mladi engleski golman koji je mnogo obećavao prekinuo karijeru zbog društvenih mreža!

Hrvatska tada nije imala pravo natjecati se na velikim turnirima, a Argentina je krenula na prijateljsku turneju, čiji je dio bio obračun s već moćnim Hrvatima. Prema Ruggeriju, nogometaši Argentine stigli su jako umorni u Zagreb, a početak susreta sugerirao je da se očekuje da će se Argentinci raspasti. S obzirom na to da bi Argentina tada bila poražena od potpuno ‘zelene’ hrvatske reprezentacije, ‘majstorski’ ugovor napravile su dvije velike zvijezde koje su se zbližile u Sevilli u Španjolskoj.

Kylian Mbappé otkrio koji mu je najdraži pogodak u karijeri

“Vrlo se dobro sjećam da je Hrvatska imala sjajnu momčad. Igrali su Boban, Šuker i onaj žuti iz Reala, Prosinečki. Bili su vrlo motivirani, a mi smo zbog mnogih putovanja jedva stojali na nogama. Diego (Maradona – op.a) vrlo je dobro poznavao Šukera, pa su se tokom utakmice dogovarali o rezultatu. Na kraju, konačni dogovor je bio da ne napadamo jedni druge “, rekao je Ruggeri.

Utakmica u Maksimiru završila je bez golova, a izvještaji iz tog vremena tvrde da su obje momčadi igrale prilično rezerviranu igru ​​bez pravih prilika na obje strane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!