NaslovnicaVijestiZvanično: U Bayernu odlučili ko će ih voditi naredne sezone!

Zvanično: U Bayernu odlučili ko će ih voditi naredne sezone!

U Bayernu je gotovo s eksperimentima što se tiče inozemnih trenera na njihovoj klupi. Karl-Heinz Rummenigge tvrdi da će trener Bayerna u nadolazećoj sezoni biti sa njemačkog govornog područja. Bilo bi idealno da bi to bio Jupp Heynckes.

U Bayernu odlučili

Tijekom teletivzijskog nastupa na Sky TV-u, Karl-Heinz Rummenigge govorio je o potencijalnom trenerz za sljedeću sezonu. Otkad se vratio na klupu Bayerna,  bilo je jasno da Jupp Heynckes ima ugovor sa klubom samo do kraja ovogodišnje sezone. Trener veteran, koji je za tu svrhu je došao iz mirovine ne isključuje mogućnost da produži svoj boravak na klupi Bavaraci, ali će o toj mogućnosti razmišljati  tek nakon završetka sezone. Mogućnosti nastavka suradnje su velike, što potvrđuje i Rummenigge.

>> DA LI JE OVO MOGUĆE?! Razlog zbog kojeg je odbio prelazak u Partizan je nevjerovatan!

“Odlučili smo da od 1. jula na klupi našeg kluba sjedi njemački trener. U idealnom slučaju, Jupp Heynckes. Nećemo odustati od njega bez borbe”, rekao je Rummenigge, koji je prošlih godina vođenje kluba prepustio strancima Pepu Guardioli i Carlo Ancelottiju.

[su_bonus]

Tom prilikom Rummenigge je govorio o još jednoj vrućoj temi –  Leonu Goretzki. Nogomet Schalkea vjerovatno će završiti u Münchenu, ali za sada to još uvijek niko nije službeno potvrdio.

“Bili bi ludi ako ne bi pokazivali zanimanje za 22-godišnjeg njemačkog reprezentativca koji je blistao na Kupu konfederacija, te igraču kojem uz sve to ističe ugovor. O svojoj sudbini će odlučivati igrač, a za nas je dogovor završen kada bude potpisan ugovor. No, tako daleko još nismo stigli.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!