Europsko prvenstvo, kvalifikacije: Belgija-Bosna i Hercegovina

 

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo donose nam i vrlo zanimljivi susret između dva poznanika u kvaifikacijama koji će se susresti u Bruxelesu. Belgija-Bosna i Hercegovina je susret koji je po igračkoj kvaliteti susret dvije najbolje momčadi skupine B. Ipak na tablici to nije tako, a za porpavak momčadi imaju priliku u četvrtak s početkom u 20:45.

belgija-bosna i hercegovina

Belgija je reprezentacija prepuna zvijezda, ali u dosadašnjim kvalifikacijama u 6 susreta ima skor 3-2-1. Za vodećim Walesom zaostaju tri boda, dok samo dva boda manje od njih imaju Izrael i Cipar. Belgija mora u ovom susretu ići na pobjedu, jer prva pozicija im je prioritet. Predvođeni De Bruyneom, Lukakuom, Bentekeom, Fellainijem i Hazardom zvijezdama Premierligaških klubova sigurno će očekivati pobjedu, ali i bolje igre u nastavku kvalifikacija.

 

 

Bosna i Hercegovina sigurno je najveće razočaranje skupine B, jer sa igračima kakve ima u momčadi morala bi biti siguran putnik u Francusku. Do sada imaju skor 2-2-2 i tek 8 bodova, a zbog takvih rezultata otkaz je dobio Safet Sušić kojeg je zamijenio Mehmed Baždarević. Dobre vijesti za BIH su da su im Pjanić i Džeko u dobroj formi (srušili Juventus), a u obranu se nakon ozljede vraća Kološinac. Bosna i Hercegovina ima obvezu da ostvari pozitivan rezultat, jer u suprotnom su im šanse za Francuskom sve manje. Bažadarević ne može računati na Sadakiovića zbog suspenzije.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Ove dvije reprezentacije u prvom susretu u skupini odigrale su 1:1, a pogotke su postigli Džeko i Nainggolan. Ipak ove dvije reprezentacije u posljednje vrijeme često su se susretale, a ukupno su odigrale 5 susreta u kojima je BIH uspješnija, jer ima 3 pobjede, dok je Belgija slavila samo jednom.

Susret će suditi Jorge de Sousa

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

Belgija i BIH do sada nisu impresionirale niti opravdale ulogu najboljih reprezentacija u grupi. I dok Belgija to stigne popraviti, Bosna i Hercegovina će biti sretna ako se domogne Francuske. Belgija je po imenima u ovom trenutku ponajbolja reprezentacija svijeta, jer svi igrači su im u TOP klubovima i imaju važne uloge. Oni sigurno ciljaju na prvu poziciju u skupini, dok BIH mora ići po pozitivni rezultat u Belgiju. Poraz bi ih dodatno udaljio od Francuske. Zbog toga očekujemo otvorenu utakmicu, jer BIH se ne zna braniti jednostavno im to nije u mentalitetu, dok je Belgija prepuna sjajnih igrača i na svom terenu treba tražiti pobjedu. Naš TIP više od 2.5 gola na susretu.

belgija-bosna i hercegovina više

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)