NAGRADNA IGRA: OSVOJITE 100€ U EL CLASICU!

Velika NAGRADNA IGRA za subotnji EL CLASICO u kojoj možete osvojiti 100 € u Sportingbet kladionici.

Napominjemo kako ova nagradna igra vrijedi za igrače iz Hrvatske, Srbije i Makedonije, koji još nemaju račun u ovoj kladionici, te koji su naravno punoljetni. Dakle, dobitnik nagrade mora otvoriti novi korisnički račun kod Sportingbet kladionice, te napraviti uplatu (depozit).

El Clasico nagradna igra

OSVOJITE POTPUNO BESPLATNO 100 € (El Clasico)!

U subotu u 18:15 sati na rasporedu je vjerojatno najveći susret u svijetu nogometa u kojem se sastaju Real Madrid – Barcelona, tzv. El Clasico.

SvijetKladjenja Vas u suradnji sa Sportingbet kladionicom nagrađuje sa 100€!

Od Vas tražimo da pogodite strijelca prvog pogotka na susretu i vremenski period u kojem će prvi pogodak biti postignut. Vremenski periodi su podijeljeni na 15 minuta, odnosno: 1-15, 16-30, 31-45+,46-60, 61-75, 76-90+.

Vaš zadatak je da u Facebook komentarima koji se nalaze na dnu ovog članka postavite Vašu prognozu npr. Kovačić, 16-30, te potom podijeliti analizu klikom na plavu ikonu Facebook (nalazi se ispod komentara).

SHARE

Ukoliko prvi pogodite strijelca prvog pogotka na susretu i vremenski period u kojem će prvi pogodak biti postignut, te sherajte na Facebooku ovaj post, Vaših je 100 €. Kao službeni rezultat (strijelac prvoga gola te minuta prvog zgoditka) uzimaju se podaci objavljeni na službenoj stranici lfp.es.

Svaka osoba može postaviti samo jednu prognozu. Ukoliko ista osoba postavi više prognoza, sve prognoze smatrat će se nevažećima.

Kako bi preuzeli nagradu potrebno je otvoriti račun u Sportingbet kladionici preko ovog gumba (dolje), napraviti barem minimalnu uplatu na račun, i 100€ će Vam biti proknjiženo na Vaš kladioničarski račun. Kako bi isplatili bonus, iznos bonusa potrebno je okrenuti 5 puta na koeficijent 1,50 ili veći.

OTVORI RAČUN

Kako uzeti svih 100 € ?!

100 € – pogođen strijelac prvog gola i vremenski period prvog gola (podijeljena analiza na vašem Facebook profilu)

50 € – pogođen strijelac prvog gola i vremenski period prvog gola (bez dijeljena analize na Facebook profilu)

Ukoliko nitko ne pogodi strijelac prvog gola i vremenski period kada je pao zgoditak:

40 € – pogođen strijelac prvog gola, ali ne i vremenski period prvog gola (podijeljena analiza na vašem Facebook profilu)

20 € – pogođen strijelac prvog gola, ali ne i vremenski period prvog gola (bez dijeljena analize na Facebook profilu)

40 € – pogođen vremenski period prvog gola, ali promašen strijelac prvog gola (podijeljena analiza na vašem Facebook profilu)

20 € – pogođen vremenski period prvog gola, ali promašen strijelac prvog gola (bez dijeljena analize na Facebook profilu)

NAPOMENA: Nagrađuje se samo onaj igrač koji prvi pogodi rezultat, te ukoliko netko pogodi i strijelca i vremenski period, nagrade za pogođenog samo strijelca ili samo vremenski period se ne isplaćuju! Ako nema nikoga da je pogodio i strijelca i vremenski period isplaćuju se dobici od 20 € i 40 €!

Vaše prognoze mogu se postavljati do 18:15 h u subotu, odnosno do početka najvećeg nogometnog susreta Real Madrid – Barcelona (El Clasico).

Dakle potrebno je:

  1. Postaviti svoju prognozu strijelca prvog gola, te vremenski interval u kojem će prvi pogodak biti postignut,  isključivo u komentarima na dnu ovog posta
  2. Podijeliti (share) ovu objavu na Facebooku

Ne propustite uzeti 100 € sasvim besplatno!

SRETNO S PROGNOZAMA!

Prognoze postavite u daljnjem komentaru, te sherajte objavu kako bi udvostručili nagradu!

SHARE

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)