NAGRADNA IGRA: Postavi prognozu i uzmi 40€!

Uzmi 40€ bez uloga

U suradnji sa Sportingbet kladionicom donosimo Vam novu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti do 40€! Vaš zadatak je da pogodite konačni rezultat utakmice u kojoj se sastaju Juventus – Bayern Munchen i strijelca posljednjeg pogotka na susretu. Dvojica igrača koji prvi pogode biti će nagrađeni. Nagrada je podijeljena na dva dijela, pa u slučaju da pogodite obje stvari koje tražimo na račun ćete dobiti 40 €, a ukoliko nitko ne pogodi obje stvari, nagrađena će biti ona dvojica koji su pogodili točan rezultat i to iznosom od 15€!

Uzmi 40€ na susretu Juventus - Bayern Munchen

Uzmi 40€ na susretu Juventus – Bayern Munchen

Napominjemo kako u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, jer ostalima nagrada neće moći biti uplaćena. Ono što je potrebno da sudjelujete u ovoj nagradnoj igri, jest da imate račun u Sportingbet kladionici, jer se sredstva uplaćuju na Vaš korisnički račun u Sportingbet kladionici. Račun vrlo jednostavno možete otvoriti na linku dolje:

OTVARANJE RAČUNA

Evo kako treba izgledati pravilno postavljenja prognoza za susret Juventus – Bayern Munchen (utorak 20:45) koju pišete u komentaru ispod ovog teksta, primjer:

 

1:1 Douglas Costa

 

Ukoliko kao konačni rezultat postavite 0:0, Vaša maksimalna nagrada koju možete osvojiti je 15 € , naravno ako se susret završi upravo tim rezultatom.

NAPOMENA: Prognoze se mogu postavljati do utorka u 20:45 sati, tj. do početka susreta, a sve koje će biti naknadno postavljenje smatraju se nevažećima. Također jedan korisnički račun odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

 

 

Za kraj prilažemo Vam sliku sa sastavima koji se očekuju, kako bi se lakše odlučili za rezultat i strijelca posljednjeg pogotka. Ne propustite priliku da okušate svoju sreću i zaradite. Sretno svima! Uzmi 40€ i ti…

Očekivani sastavi za susret Juventus - Bayern Munchen

Očekivani sastavi za susret Juventus – Bayern Munchen

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)