Kladionice predviđaju najboljeg strijelca na Euru 2016

Kladionice predviđaju najboljeg strijelca na Euru 2016. Kao što smo i za osminu finala, tako i za četvrtfinale pišemo o najboljim strijelcima na Euru 2016 do sada i koeficijentima, to jest šansama koje im kladionice daju.

Kladionice predviđaju najboljeg

Na Euru u Francuskoj postignuto je 88 golova u 44 utakmice odigrane do sada, a ima još ukupno sedam utakmica do kraja. Prosjek golova po utakmici je dva, a svakih 46 minuta padao je gol, najviše između 31-45, 46-60 i 76-90, čak po 16 golova između ova tri navedena vremena na utakmici.

Screenshot_13

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

U odnosu na listu strijelaca iz osmine finala, stvari su se vrlo malo promijenile, gdje Gareth Bale dijeli prvo mjesto sa još jednim igračem osim Alvaro Morate čija je reprezentacija već ispala, tako da će on ostati na tom broju. Ni manje ni više to je Antoine Griezmann, koji je postigao dva gola protiv Irske i to ga je odvelo na sami vrh tabele najboljih strijelaca ovog prvenstva. Zatim je tu Cristiano Ronaldo i Dimitri Payet.

Screenshot_12

Najveće šanse kladionica daje Antoine Griezmannu na kojeg je koeficijent na Bet365 čak 4.00, što ćete sigurno pomisliti da je vrlo nisko, s obzirom da je na Balea 7.00, koji dijeli to mjesto sa njim. Ali kada pogledamo da Vels igra protiv Belgije, a Francuska protiv Islanda to je sasvim dobar koeficijent.

Screenshot_19

Najveći favorit za osvajanje ovogodišnjeg Eura je i dalje domaćin Francuska a odmah uz nju je i Njemačka kojima su kladionice dale najmanju kvotu (3.75 – 4.00), dok je treća Belgija sa koeficijentom 5.00 u obje navedene kladionice. Italija i Portugal su dobile iste šanse u Bet365, dok je na Betfair veće šanse dobio Portugal.

Screenshot_22

Screenshot_23

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Kladionica Betfair nam daje nešto veću kvotu na Griezmanna (4.33), dok je na Balea 7.5. Cristiano Ronaldo je također dobio iste šanse kao i njegov klupski kolega iz Velsa, Gareth Bale, dok je Dimitri Payet je pak dobio puno manje šanse na Betfair (19.00) dok mu je Bet365 dao koeficijent 15.00. Ukoliko budete igrali na najboljeg strijelca naša vam je preporuka da odigrate na jednoj od ove dvije kladionice. Ukoliko ste novi i niste registrovani, možete to uraditi odmah, jednostavnim klikom na gumb ispod. Na obje kladionice dobijate 100% bonusa na prvu uplate, iskoristite promocije i igrajte u najboljim online kladionicama na svijetu.

[su_bet365_euro2016_copy]

Screenshot_14

REGISTRUJTE SE NA BET365

Screenshot_15

REGISTRUJTE SE NA BETFAIR

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)