Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mađarska v Portugal: Ronaldo i društvo u potrazi za prvom pobjedom

Sva pažnja engleske sportske javnosti biti će usmjerena na utakmicu koja se igra na Parc Olympique Lyonnais stadionu danas u 18 sati kada se Mađarska suočava sa Portugalom i Roy Hodgson može se početi pripremati za Cristiana Ronalda i društvo ako ostvare značajnu pobjedu.

Mađarska v Portugal

Nakon neuspjeha na vrhu skupine B, Engleska će se suočiti sa drugoplasiranim iz skupine F, gdje bi mogla biti Mađarska, Austrija, Island ili Portugal.

Na vrhu grupe Fernando Santosova ekipa mora pobijediti Mađarsku, jedno od iznenađenja na Euru 2016 nakon pobjede nad Austrijom i kasnog remija sa Islandom. U konkurenciji na prvom međunarodnom turniru u Mađarskoj nakon 30 godina su dokazali da nisu samo broj na Euru 2016.

Screenshot_18

Pregled

Mađarskoj je potreban samo remi da bi bili sigurni u prva dva mjesta i gotovo sigurno bi mogli nastaviti sa formacijom 4-5-1, koja im je donijela uspjeh u uvodne dvije utakmice. Još jednom najznačajnije pitanje za Bernd Stocka će biti tko će voditi ekipu. Tamas Priskin je bio prvobitna opcija protiv Islanda, ali nije uspio pronaći mrežu, što potencijalno otvara vrata za Adama Szalaija, koji je postigao gol u pobjedi protiv Austrije.

Za Portugal problem je kristalno jasan. Rješavanje istog može biti još značajniji problem. Niti jedna ekipa nije uspjela da uputi toliko udaraca (37) na otvaranju kao što je to ekipa Fernando Santo-a, ali zbroj golova je bio samo jedan i to Nanijev. Krilni napadač Fenera je formirao partnerstvo sa bivšim suigračem iz Manchester Uniteda Ronaldom. Ali Fernando Santos sada možda neće imati izbora nego da razmotri Edera, jedini prirodni broj devet u momčadi, ali uz rekord od samo 3 gola u 28 utakmica.

[su_italija_irska]

Moguće postave

Mađarska: Kiraly, Fiola, Guzmics, Lang, Kadar, Gera, Nemeth, Nagy, Kleinheisler, Dzsudzsak, Szalai

Portugal: Rui Patricio, Vierinha, Pepe, Ricardo Carvalho, Guerreiro, Quaresma, William Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes, Nani, Cristiano Ronaldo

Koeficijenti

Screenshot_20

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: