Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Čačić: Utakmica protiv Češke je za mene najvažnija na Euru

Hrvatska reprezentacija igra drugu utakmici u grupnoj fazi Europskog prvenstva protiv Češke na stadionu u St. Etienneu. Prvu utakmicu Hrvatska je dobila protiv Turske 1-0, a jedini gol na utakmici je postigao Luka Modrić. Od hrvatske reprezentacije se očekuje puno i na utakmici protiv Češke koja je u prvoj utakmici poražena od Španjolske. Hrvatski izbornik, Ante Čačić nada se pobjedi.

Čačić

Izbornik hrvatske reprezentacije, Ante Čačić rekao je da je ovo za njega najvažnija utakmica na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Izbornik je također rekao da se nada da su igrači svjesni trenutka u kojem se nalaze.

“Svaka utakmica je novo potvrđivanje i novi izazov. U ovoj utakmici moramo potvrditi prvu utakmicu i udariti pečat na osvojena tri boda. Za mene je ovo najvažnija utakmica na Europskom prvenstvu jer bi u slučaju pobjede napravili komotnu situaciju i nastavili bi sjajnu atmosferu. Optimističan sam i smatram da su igrači svjesni trenutka u kojem se nalazimo te sam sretan što su nam na raspolaganju svi igrači”, kazao je Čačić.

Čačić je imao samo riječi hvale i za češku reprezentaciju, te je rekao da su u kvalifikacijama pokazali da su odlična momčad. Čačić je dodao da ne sumnja u pobjedu ukoliko budu igrali kao protiv Hrvatske.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Češka je zaista kvalitetna momčad koja je to pokazala u kvalifikacijama, odiše zajedništvom, kompaktni su, imaju nekoliko dobrih pojedinaca te izrazito poštujemo ovu momčad. No, ukoliko ćemo igrati s gardom kao protiv Turske te budemo li 90 minuta u toj utakmici, a nema razloga da ne budemo, vjerujem da ćemo na kraju biti zadovoljni.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: