Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Izbornik Walesa: Ramsey nam je važan kao i Bale

Izbornik reprezentacije Walesa, Chris Coleman rekao je da je Aaron Ramsey važan reprezentaciji Walesa baš kao i Gareth Bale. Wales će po prvi put na Europskom prvenstvu u Francuskoj nastupiti na nekom većem takmičenju.

Ramsey

Svakako da su dva najveća igrača za Wales zvijezda Real Madrida Gareth Bale oko kojeg se gradi reprezentacija ‘Zmajeva’, a drugi igrač koji je pomalo zasjenjen slavom Balea je Aaron Ramsey za kojeg izbornik Coleman tvrdi da je jednako bitan za reprezentaciju kao i Bale, te da između njih njema razlike.

“On je za nas važan, baš kao i svaki igrač. Aaron može ići ‘ispod radara’ zbog Garetha, ali mislim da je to dobro za njega.”, rekao je Coleman za Wales Online.

“Garethu je svejedno. Što se tiče Ramseyja, na terenu ne postoji nitko poput njega. U nekim predstavama je bio toliko dominantan za veznog igrača. Najbolje predstave koje je pružio neki velški veznja.”

Coleman je također dodao da smatra da Aaron Ramsey može postići ono što nijedan drugi igrač ne može kada je na svom vrhuncu.

“U utakmici protiv Škotske apsolutno je kontrolisao igru, u Belgiji je igrao sa našim rezervnim timom i tu je isto vodio igru. Diktirali smo tempo igre i bio je sjajna. Kada imate maštu kao i on, imat ćete i povjerenje kao što on ima.”, rekao je Chris Coleman za Wales Online.

Wales će na Europskom prvenstvu igrati u grupi B zajedno sa susjednom Engleskom, Rusijom i Slovačke. Svoju prvu utakmicu igrat će 11. lipnja protiv Slovačke.

[su_bet_at_home_o_la_la] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: