Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Kompletan igrač: Broj šest, osam i deset u jednom igraču

Kompletan igrač, on je broj šest, osam i deset u jednom igraču. Romelu Luakku je rekao da je Francuski igrač Paul Pogba ‘kompletan veznjak’. Od Evertonovog napadača se tražilo da imenuje igrača za kojeg misli da će biti zvijezda na Euru 2016.

Kompletan igrač

On je brzo i bez razmišljanja rekao da je to Pogba i da je on predodređen da predstavlja svoju zemlju na domaćem terenu.

23-godišnjak je također bio povezan sa odlaskom iz Juventusa ovog ljeta. Shvatili smo da je predmet interesa iz Manchester Uniteda, koji je napustio kao slobodan igrač u 2012. godini, ali sada je Mourinho došao i neke stvari će se promijeniti.

“Mislim da će Paul Pogba biti jako dobar na ovom Euru”, rekao je Lukaku.

“On je kompletan veznjak – on je iskusniji, može braniti, napadati, driblati, pronaći pravi pas, diktirati i kontrolirati igru.”

[su_bet365_euro2016]

“On je potpuni moderni veznjak, broj šest, osam i deset u jednog igraču.”

Francuska večeras igra utakmicu protiv Rumunjske na Stade de France-u u 21:00h. Albanija i Švicarska čine ostatak skupine A.

France v Romania

Lukaku je u međuvremenu u nadi da će nastaviti svoju dobru formu i na belgijskom otvaranju protiv Italije u ponedjeljak. 23-godišnjak već ima četiri gola na svom kontu u posljednje četiri utakmice sa svojom reprezentacijom.

Oznake: