Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Njemački reprezentativac propušta prvu utakmicu na Euru 2016

Njemački reprezentativac propušta prvu utakmicu na Euru 2016. Njemačka će potencijalno biti bez Mats Hummelsa u svojoj prvoj utakmici protiv Ukrajine zbog ozljede potkoljenice.

Njemački reprezentativac

Mats Hummels je dao naslutiti da bi mogao propustiti prvu utakmicu Njemačke na Euru 2016 protiv Ukrajine zbog ozljede potkoljenice.

Branič nije bio u mogućnosti sudjelovati na treningu njemačke reprezentacije u kampu u Anconi iako on i dalje vjeruje da će se vratiti na vrijeme kako bi igrao u Francuskoj, ipak će propustiti prvu utakmicu Svjetskog prvaka.

“Ozljeda zacjeljuje, ali trebat će neko vrijeme”, rekao je Hummels za FAZ.

“Neću nastaviti trening u trening kampu u Anconi.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Kada ću se vratiti? To ovisi o tome kako se osjećam i što trener misli o mojoj kondiciji. Idealno bi bilo da budem spreman za prvu utakmicu protiv Ukrajine, ali to ne bi bio problem ako bi moj provratak bio u drugoj ili trećoj utakmici.”

“Najvažnija stvar je da ću biti 100% spreman. Ja ne mogu pomoći momčadi na drugi način.”

“Vi nikada ne možete zaista predvidjeti što će se dogoditi, ali ću igrati ulogu na euru to sam siguran, ako bude sve išlo po planu.”

Njemačka prvi susret igra protiv Ukrajine u Lille-u 12. lipnja, a zatim protiv Poljske četiri dana kasnije i Sjeverne Irske 21. lipnja.

Oznake: