Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Objavljeni sastavi Albanije i Švicarske pred njihovu prvu utakmicu na Euru 2016

Objavljeni sastavi Albanije i Švicarske pred njihovu prvu utakmicu na Euru 2016. Utakmica između Albanije i Švicarske samo što nije počela u njihovoj prvoj utakmici na Euru 2016. i novo pojačanje Arsenala će početi u veznom redu za Švicarce.

Objavljeni sastavi

Xhaka je svoj transfer potez ostvario na kraju svibnja, gdje je došao u Arsenal iz Borussije Monchengladbach, a sada predstavlja svoju reprezentaciju u Francuskoj.

23-godišnjak će otvoriti utakmicu u veznom redu za La Natije, te će sigurno igrati zajedno sa Watfordovim Valon Behramijem u centru, kao i Blerim Džemailijem.

Stoke Cityjev Xherdan Shaqiri će također početi utakmicu na desnom krilu, a Admir Mehmedi će igrati na suprotnoj strani. Haris Seferović će voditi napad umjesto mete Manchester Uniteda Embolo-a.

[su_bet365_euro2016]

U obrani imaju neke prepoznatljive igrače kao što je Juventusov desni bek Stephan Lichtsteiner kapetan tima, zatim Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga na lijevom boku. Bivši igrač Arsenala, Johan Djourou je takođe u obrani uz Fabiana Schara. Yann Sommer je na golu za Švicarce.

Još jednom ćemo napomenuti da će Granit Xhaka igrati protiv svog brata Taulanta, koji predstavlja Albaniju.

Evo i albanskog tima koji će igrati protiv Švicarske.

Screenshot_7

Oznake: