Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Sergio Ramos govorio o reprezentaciji Hrvatske

Defanzivac španjolske reprezentacije, Sergio Ramos komentarisao je skupinu u kojoj će Španjolska biti na Europskom prvenstvu u Francuskoj. ‘Furija’ će biti u grupi D u kojoj su još i Hrvatska, Turska i Češka.

Sergio Ramos

“Favoriti, to je nešto čime se mediji bave. Stavljanje statusa favorita nikada nam se nije sviđalo, ići ćemo korak po korak”, rekao je Ramos na novinskoj konferenciji u sportskom centru Las Rozas, u predgrađu Madrida, gdje se pripremaju Španjolci.

“Hrvatska je izuzetno kompletna momčad, uvijek postoji iznenađenje i zato je potrebno dobro analizirati protivnike”, dodao je.

Hrvatska i Španjolska će odmjeriti snage u Bordeauxu 21. lipnja.

“Gerard i ja smo jako iskusni, odigrali smo puno utakmica za reprezentaciju, i kada se iz zadnje linije prenosi mirnoća i sigurnost na ekipu to se osjeti”, rekao je Ramos koji je prije tjedan dana s Real Madridom osvojio Ligu prvaka pa se naknadno pridružio pripremama.

“Ovo je bio nezaboravan tjedan za sve pristaše Real Madrida no sada je potrebno promijenit ‘čip’ i misliti na reprezentaciju. No sreća je bila neizmjerna”, istaknuo je.

Španjolci su osvajači prethodna dva Europska prvenstva – 2008. u Austriji i Švicarskoj, i 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

“Imao sam veliku sreću živjeti velike povijesne trenutke s reprezentacijom. Sada želimo nastaviti pisati i stvarati povijest”, rekao je suigrač Luke Modrića i Matea Kovačića u Real Madridu.

Kada su novinari spomenuli loš nastup Španjolske na prethodnom Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u Brazilu, Ramos je rekao:

“Tijekom svih ovih godina vjerojatno nismo navikli na poraze. No može se i gubiti, postoje velike reprezentacije, pa zato moramo ići na prvenstvo skromni. Iz poraza i loših trenutaka uvijek treba nešto naučiti”

[su_betfair_200eura]

Oznake: