Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Thomas Muller pun samopouzdanja uoči meča protiv Italije

Njemački nogometni reprezentativac Thomas Muller rekao je da njegova momčad može pobijediti Italiju u predstojećoj četvrtfinalnoj utakmici Europskog prvenstva.

Thomas Muller

“Da, svatko može biti pobijeđen. Možete savladate najboljeg golmana na svijetu, možete pobijediti najbolju ekipu na svijetu. Ali, također, možete i izgubiti, a to nam se u prošlosti događalo protiv Italije”, rekao je Muller za Gazzeta dello sport.

Muller ima veliko samopouzdanje, unatoč tome što nije postigao gol na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Tijekom karijere Muller je odigrao osam utakmica na europskim prvenstvima i nije postigao gol, dok je na svjetskim prvenstvima odigrao 13 utakmica i postigao 10 golova.

[su_betathome5besplatno][su_bet365_euro2016_copy][/su_betathome5besplatno]

“Nema veze tko je strijelac. Ne zanima me da budem najbolji strijelac koji nije osvojio titulu. U Francuskoj sam do sada pogodio gredu i vratnicu, da su te dvije lopte ušle u gol, ova priča bi bila završena pa bih i dalje bio onaj koji stalno postiže golove. Ne ludujem zbog golova, uvijek ih postižem”, rekao je napadač Bayerna iz Münchena.

Muller je u klupskim natjecanjima dva puta dao gol talijanskoj obrani, kada je Bayern igrao protiv Juventusa. Upitan kako je tada izgledao vratar Gianluigi Buffon, koji brani za Italiju, Muller je rekao da ga nije gledao.

“Nisam imao vremena to vidjeti. Postigao sam gol za 2:2 i produžetak, lopta je došla izvana. Šutnuo sam i ušla je. Onda sam potrčao prema navijačima, nisam gledao Gigija”, rekao je Miller.

Aktualni svjetski prvak Njemačka igraće u subotu u Bordeauxu od 21 čas protiv Italije, u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: