Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Tko je najplaćeniji trener na Euru 2016?

Tko je najplaćeniji trener na Euru 2016? Najplaćeniji trener na Euru 2016 je trener engleske reprezentacije Roy Hodgson, odmah iza njega je talijanski stručnjak Antonio Conte.

Tko je najplaćeniji

Conte će svoj dvogodišnji mandat na klupi Italije završiti nakon turnira kako bi se prihvatio još jednog visoko plaćenog posla u Chelseaju.

Izvještaji govore da će bivši Juventusov menadžer biti drugi najviše plaćeni trener na Euru 2016., gdje će zaraditi 4.1 milijun eura godišnje, iza Hodgsona koji će izaći oko 5 milijuna.

Fatih Terim je na trećem mjestu sa 3.5 milijuna eura, a zatim osvajač Svjetskog prvenstva, Joachim Low u Njemačkoj će zaraditi oko 3.2 milijuna, dok je iza njega Vicente del Bosque sa Španjolskom oko 3 milijuna.

Domaćin Francuska će platiti Didier Deschampsa tek nešto više od 2 milijuna eura godišnje.

Premještamo se na dno tabele gdje se nalazi Anghel Iordanescu iz Rumunjske koji će godišnje zaraditi samo 120.000 eura kao njihov nacionalni trener.

Najzanimljivija je situacija za ruskog Slutskyja, koji je preuzeo reprezentaciju od Fabio Capello-a i neće biti plaćen određenu plaću. Njegova naknada je isključivo po učinku i bonusima.

[su_sportingbet_euro2016]

Screenshot_34

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: