Blatter tvrdi da zna kako su namještena Europska izvlačenja

Blatter tvrdi da zna kako su namještena Europska izvlačenja. Bivši predsjednik FIFA-e predsjednik Sepp Blatter tvrdi da su neka izvlačenja europskog prvenstva namještena pomoću vrućih i hladnih kuglica.

Blatter tvrdi

Blatter, koji se žaliop na šestogodišnju zabranu iz nogometa koju je nametnula FIFA i koji je pod istragom za tvrdnje o korupciji tijekom njegova mandata na upravljačko tijelo, inzistira da je izvlačenje bilo na svjetskoj razini bilo namješteno.

UEFA je odbila Blatterove tvrdnje, rekavši za Sky Sports News: “Tvrdnje da je UEFA u prošlosti namještala izvlačenja za njihova natjecanja su apsurdne i stoga ne vrijedi reagirati.”

U razgovoru za argentinski list, Blatter je tvrdio da je svjedočio triku kada je bio zaposlen ‘na Europskom nivou’, ali nije ulazio u detalje.

“Ja nikada nisam dotakao loptice”, rekao je La Nacion. “Naravno, možete ih označiti tako što ih zagrijete i ohladite.”

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Ja sam svjedok takvom izvlačenju na europskoj razini, gdje se dogodilo. Ali nikad u FIFA-i. Naravno, to može biti učinjeno.”

“Možete staviti loptice u hladnjak prije. Samo upoređujući jedno i drugo kad ih dodirnete možete reći koje su loptice vrelije. Kada ih se dotakne, znate koje su to ekipe.”

Na pitanje o istrazi korupcije od strane švicarskih i američkih istražitelja, rekao je: “Blatter nije oštećen, pokušali su pronaći nešto o meni, ali oni neće naći nikakav dokaz da sam prekršio bilo koji švicarski zakon..”

“FIFA nije korumpirana. Organizacija ne može biti oštećena. Samo su ljudi takvi.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)