Čačić otkrio kada će se Darijo Srna ponovo priključiti reprezentaciji

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Ante Čačić u ponedeljak je zajedno sa delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza prisustvovao sahrani oca kapetana hrvatske reprezentacije, Darija Srne.

Ante Čačić

Osim Čačića, u Metkoviću na pogrebu oca Uzeira su bili i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Damir Vrbanović, viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Šrebić, član stručnog stožera Josip Šimunič, dužnosnik HNS-a Nikša Martinac, te fizioterapuet, Bojan Radanović. Delegacija i Čačić su se jutros vratili u Francusku u kamp hrvatske reprezentacije, a izbornik Ante Čačić je otkrio kada će se vratiti i Darijo Srna.

“Darijo je znao da mu je otac bolestan i da je na odlasku, ali smrt roditelja uvijek iznenadi, bol je velika. Sigurno da će se Darijo priključiti reprezentaciji, možda već večeras,” kazao je Čačić.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Otac Darija Srne preminuo je tokom meča između Hrvatske i Turske na kojem je Srna odigrao odlično. Inače, otac Uzeir je imao veoma važnu ulogu u nogometnom razvoju Darija Srne. Bio mu je trener u rodnom Metkoviću odakle je Srna otišao u Hajduk iz Splita, a sada nastupa za Shakhtar iz Donjecka već 13 godina. Trenutno je kapiten u ukrajinskom klubu.

Srni će ovo Europsko prvenstvo biti posljednje veće takmičenje sa Hrvatskom, te će se nakon njega oprostiti od reprezentacije. Za hrvatsku reprezentaciju je debitovao 2002. godine i od tada 131 puta nosio dres nacionalnog tima Hrvatske.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)