Conte od svojih igrača traži nešto ‘izvanredno’

Conte od svojih igrača traži nešto ‘izvanredno’. Italijanski trener Antonio Conte smatra da će njegova ekipa morati proizvesti nešto ‘izvanredno’, kako bi pobijedili Španjolsku u osmini finala na Euru 2016.

Conte od svojih

Azzurri igraju sa prvacima Eura 2008. i 2012. godine na Stade de Franceu danas u velikom meču osmine finala.

Conteova ekipa je bila impresivna na otvaranju u prve dvije utakmice grupne faze, pobijedivši Belgiju 2-0 i Švedsku sa 1-0, ali on zna da će morati pojačati svoj tim za još jednu razinu, ako se misli natjecati sa takozvanom Vicente del Bosqueovom ‘Furijom’.

Bet365 euro2016 banner

Kako nam Goal izvještava, on je rekao: “Moramo ići dalje od razuma i pronaći kako da izvedemo nešto ‘izvanredno’, jer obični nećemo biti u mogućnosti da pobijedimo ovu utakmicu. Vjerujem da se igrači slažu sa tim.”

“Ništa nije nemoguće. Ne želim ići kući, a ni igrači također. Nećemo biti žrtveno janje za Španjolsku na terenu.”

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

U svojoj ekipi koja je već ostvarila dvije pobjede, Conte je odmarao devet igrača u utakmici protiv Irske u skupini E, tako da će njegovi igrači biti odmorni.

Conte, koji je osvojio tri uzastopna naslova u Seriji A sa Juventusom, će preuzeti Chelsea nakon završetka Eura 2016. On pokušava da aktivira svoju momčad na sve načine.

“Od samog početka sam rekao da ne smijemo otići sa bilo kakvim vrstama optužbi,” rekao je talijanski stručnjak.

“Moramo znati da smo dali sve od sebe, u svakom trenutku ove utakmice.”

“Ako protivnik i tada dokaže da je bolji od nas, mi ćemo biti prvi koji će im pljeskati. Ako se to ne dogodi, želim da moji igrači dobiju utakmicu.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)