Francuskoj je potrebna ‘mentalna snaga’ kako bi pobijedila Njemačku

Francuskoj je potrebna ‘mentalna snaga’ kako bi pobijedila Njemačku. Francuski kapetan Hugo Lloris kaže da će polufinale Eura 2016 protiv Njemačke odlučiti ‘mentalna snaga’, ali je priznao da su domaćini umorni nakon posljednjeg meča.

Francuskoj je potrebna

Svjetski prvaci su osvojili šest od sedam polufinala protiv zemlje domaćina, na velikim turnirima, uključujući i poznatu pobjedu nad Francuskom na Svjetskom prvenstvu 1982. godine. Stručnjaci sa turnira se zlokobno okreću kroz ‘zupčanike’ uoči večerašnje utakmice u Marseilleu.

Bet365 banner 300x250

Njemački trener Joachim Low će biti bez suspendiranog braniča Mats Hummelsa i ozlijeđenog dua Sami Khedire i Mario Gomeza. Dok će njegov protivnik Didier Deschamps imati potpuno zdravu moomčad za polufinalni susret.

Lloris, međutim, smatra da će izbor tima biti sekundaran i da će mentalitet igrača biti primarnan kad se bude birao početni sastav, govoreći da je Francuska umorna zbog svoje uloge domaćina.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Bez obzira na formaciju ili osoblje, bit će vrlo važno da vjerujemo u naše šanse za prolazak u fainel”, rekao je Lloris. “Mi ćemo morati da nadamašimo i u potpunosti skinemo ovaj podvig, ali ja ne osjećam da smo spremni za to.”

“Ne znam je li to zato što smo domaćini, ali ima nešto duboko u nama što upravlja od samog početka, a mi stvarno želimo ići do kraja.”

“Mentalna snaga će zapravo biti važna večeras. To je polufinale, mi smo vrlo blizu kraja natjecanja tako da su igrači umorni i na kraju će mentalna snaga pobijediti.”

“Potrebna nam je energija u ovoj fazi natjecanja. Polufinale je veliki korak u odnosu na pobjednika Svjetskog prvenstva. U ovom trenutku natjecanja, mentalitet je vrlo, vrlo važan. To može napraviti veliku razliku.”

Međutim, bivši Francuski internacionalac, Emmanuel Petit se ne slaže sa tim i smatra da će pobijediti francuski talenat, više nego mentalitet, i da će to biti ključ za pobjedu protiv Njemačke.

Screenshot_1Screenshot_2

UPLATI[su_bet365_euro2016_copy]

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)