Giovinco odgovorio na Conte-ovo nepozivanje u reprezentaciju

Giovinco odgovorio na Conte-ovo nepozivanje u reprezentaciju. Nije bilo mjesta u italijanskoj momčadi koja ide na Euro 2016 u Francusku sljedećeg mjeseca za zvijezdu Toronto-a, Sebastiana Giovinco-a.

Giovinco odgovorio

MLS MVP i Torontov napadač Sebastian Giovinco inzistirao je da je sretan u jednoj od najljepših liga, unatoč tome što nije pozvan u italijansku momčad koja ide na Euro 2016.

Giovinco i njegov kolega i zvijezda MLS-a Andrea Pirlo su izostavljeni iz privremene momčadi Antonio Conte-a koja ide na Europsko prvenstvo sljedećeg mjeseca u Francuskoj, sa trenerom koji je naveo da je kvaliteta MLS-a po njegovom mišljenju glavni krivac što se ovaj dvojac nije našao na toj listi.

No, bivši igrač Juventusa Giovinco je rekao da nema planova za povratak u Europu, a 29-godišnjak je odlučan da ponovo zaradi svoj put u italijansku reprezentaciju.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Bio sam uzrujan što nisam pozvan u reprezentaciju, ali beskorisno je razmišljati o tome”, rekao je nakon treninga u srijedu.

“Moram nastaviti i moram se poboljšavati, tako da mogu pokušati ponovo naći svoje mjesto u reprezentaciji.”

“Uvijek sam govorio, a i sada ću reći da je ova liga u stalnom porastu.”

“Trenutno se osjećam kao da je jedna od najljepših liga u svijetu.”

Giovinco je već zabio osam golova ove sezone i prikupio pet asistencija, a njegov Toronto je trenutno na četvrtom mjestu u Istočnoj konferenciji.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)