Hrvatski nogometni savez pozvao navijače na fer i korektno navijanje

Hrvatski nogometni savez je na svojoj službenoj web stranici pozvao hrvatske navijače koji će biti na utakmici u Bordeauxu protiv Španjolske u trećem krugu grupne faze Europskog prvenstva u Francuskoj.

Hrvatski nogometni savez

Hrvatska je u posljednje dvije utakmice na Euru sakupila četiri boda, tako da će na utakmici protiv Španjolske pokušati i teoretski obezbijediti plasman u osminu finala.

U prethodnoj utakmici protiv Češke u St. Etienneu u 85. minuti utakmice došlo je do navijačkih izgreda, a iz Hrvatskog nogometnog saveza ovaj put pozvali su navijače na fer i korektno navijanje u nadi da se slične situacije neće ponavljati. HNS je zbog nereda protiv Češke morao platiti 100.000 eura.

Bet365 banner 300x250

Prenosimo vam u cjelosti poziv iz HNS-a na fer i korektno navijanje:

“Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura.

Zbog strožih kontrola ulaska u odnosu na utakmice u Parizu i Saint-Etienneu, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Bordeauxu dođu na vrijeme – najkasnije tri sata prije početka utakmice – kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice.

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima.

Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima.

Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.

Budimo ponosni navijači Hrvatske!”

[su_hrvatska__spanjolska]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)