Igrač italijanske reprezentacije uhapšen zbog namještanja utakmica

Igrač italijanske reprezentacije uhapšen zbog namještanja utakmica. Još uvijek ima namještanja utakmica navode mediji iz Italije, gdje se misli da je Camorra mafija namjestila dvije utakmice koje uključuju Avellino, u Seriji B u 2014. godini.

Igrač italijanske reprezentacije

Uhvaćen u ovome je branič Armando Izzo, bivši igrač Avellino-a, koji je u utorak porekao sve tvrdnje i rekao da nije učinio ništa loše. To je bilo kao rezultat stavljanja pod istragu.

“Nemam nikakve veze stim. Imam povjerenja u pravosuđe. Osjećam se kao da preživljavam noćnu moru. Jedino čega se sjećam je da sam bio povrijeđen u te dvije utakmice i nisam uopšte ni igrao. Sada se osjećam malo potišten zbog čitanja ovakvih stvari.”

Deset osoba je uhićeno u ponedjeljak uključujući i dva bivša igrača Avellino-a, koj isu se našli u kućnom pritvoru.

Talijanski istražitelji sumnjaju da je Camorra klan koristio velike svote novca da bi korumpirati igrače i utjecati na rezultat dvije utakmice. To su bili Avellino-va pobjeda od 3-0 nad Regginom i pobjedom Medene nad Avellinom od 1-0.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Izzo, 24-godišnji branič Genoe, sudjelovao je u pred-europskom trening kampu sa talijanskim nacionalnim timom prošli tjedan, ali nije uspio ući u momčad od 30 igrača koja je objavljena u ponedjeljak.

U srijedu, talijanski premijer Matteo Renzi pozvao je talijanske nogometne vlasti da poduzmu mjere kako bi se spriječilo, ponekad smrtonosno nasilje na stadionima.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)