Lagerback: Teško je pronaći slabost u igri francuske reprezentacije

Izbornik reprezentacije Islanda, Lars Lagerback rekao je da je zaista teško naći slabost u igri Francuske, njihovog narednog rivala na Europskom prvenstvu. Lagerback vjeruje da njegov Island može doći do polufinala.

Lagerback

“Kod svakog rivala prije meča želite pronaći dobre i loše strane, a kod Francuza je vrlo teško pronaći slabosti u igri. Ne mislim da je mnogo bitno to što su im neki igrači suspendirani, jer oni imaju jako kvalitetan sastav. Mislim i nadam se da možemo od njih da zatražimo odgovore na neka pitanja. Imaju izuzetno napadački stil igre i tu vidim našu priliku “, rekao je Lagerback i dodao:

“Naš cilj je da pobijedimo svaku utakmicu i da na svakoj damo 100 posto naših mogućnosti. Možda zvuči kao kliše, ali koncentrirani smo samo na Francuze”.

Bet365 banner 300x250

Island će se u nedjelju od 21 sat na Stade de Franceu sastati s domaćin šampionata Francuskom u četvrtfinalu.

Screenshot_48

UPLATI TIKET

“Moramo se koncentrirati na našu igru. Bitno je da vidimo što možemo učiniti s loptom kada oni nisu dobro postavljeni. Napredvali su u ovom segemntu protiv Engleske, a sada protiv Francuske želimo biti još bolji”, rekao je Lagerback.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Na konstataciju novinara da je predstojeća utakmica za njega jedna od najvećih u karijeri, Lagerback se djelomično složio s tim.

“Teško je reći…Kada ste na nekom velikom turniru ti si kao u balonu. Svaka sljedeća utakmica je najbitnija. Naravno, kada imaš priliku da u jednoj utakmici prođeš u narednu fazu, kao što je to sada slučaj, svakako ovaj meč postaje jedan od najvećih čiji sam bio sudionik “, rekao je on.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)