Video koji je obišao cijeli svijet: Hrvatski navijač pjevao sa Španjolcima

Video koji je obišao cijeli svijet. Pred utakmicu Hrvatske i Španjolske u utorak euforija navijača obje reprezentacije je bila nevjerovatna. Navijači obje repke su se zabavljali na sve moguće načine, pa u nekim situacijama su čak i zajedno pjevali.

Video koji je obišao

Hrvatska je pobijedila Španjolsku rezultatom od 2-1 u nevjerovatnoj utakmici, gdje je naša reprezentacija preokrenula rezultat u svoju korist. Utakmica se igrala u Bordeauxu, a ulice i barovi su bili prepuni navijača, kako španjolskih, tako i hrvatskih.

Pregledali smo mnogo videa hrvatskih navijača, pa čak i španjolskih, ali ovaj kojeg je objavio Mladen Žunac, poznatiji kao Šipka, nam je posebno zapao za oko.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Naime, Žunac je napravio nevjerovatnu atmosferu u baru u kojem je bio brojčano nadjačan sa španjolskim navijačima. Ali to Mladenu nije predstavljalo problem i vrlo brzo su svi postali prijatelji.

Mladen zvani Šipka je počeo pjevati pjesmu Los Lobosa – Gancion del Mariachi, a zatim su mu se pridružili i dobro raspoloženi Španjolci. Pogledajte kako je to izgledalo ispod.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)