Zvijezda francuske reprezentacije propušta Euro zbog ozljede?

Zvijezda francuske reprezentacije propušta Euro zbog ozljede? Branič Real madrida Raphael Varane je van terena, neće biti dostupan za finale Lige prvaka, a sumnja se da će propustiti i Euro 2016 zbog problema sa zadnjom ložom.

Zvijezda francuske

Francuski branič propustit će obračun njegovog tima sa gorkim rivalima Atletico Madridom u Milanu nakon što je Real potvrdio da je 23-godišnjak pretrpio dvije ozljede u lijevom bedrenom mišiću.

To znači da sigurno neće biti uključen u utakmicu finala u Italiji iduće subote i postavljaju se pitanja o tome da li će biti spreman za Francusku u narednim mjesecima.

Varane je imenovan u Francuskoj momčadi od 23-igrača za Euro 2016, ali sada se suočava sa utrkom protiv vremena i time da li će biti u formi za domaćine turnira početkom sljedećeg mjeseca.

[su_sportingbet_euro2016]

“Nakon što su sprovedena ispitivanja danas na igraču Raphael Varaneu, dijagnosticirana mu je ozljeda drugog stepena u lijevom bedrenom mišiću. Njegov oporavak je u procjeni.”

Varane-ova ozljeda znači da će Real morati igrati sa Sergio Ramosom i Pepeom u obrani kada budu igrali protiv Atletico Madrida u finalu Lige prvaka.

Španjolski i portuglaski dvojac su svakako omiljeni kod Zidane-a, tako da to neće biti problem, samo je sada francuski stručnjak lišen vrhunske zamjene.

[su_betfair_200eura]

Oznake: