Big Bet World

Website URLhttps://www.bigbetworld.com/hr
Osnovana2014.
Načini uplateDebitna kartica, Kreditna kartica, NETeller, Paysafecard, Skrill (Moneybookers)
Načini isplateDebitna kartica, Kreditna kartica, NETeller, Skrill (Moneybookers)
Klađenje uživoDa
Live streamingNe
Mobilno klađenjeDa

Big Bet World osnovan je 2014. godine te licenciran na Malti kod ovlaštenih institucija za igre na sreću u svrhu obavljanja djelatnosti povezanih s aktivnostima klađenja. Kao i sve druge kompanije koje priređuju igre na sreću, tako je i Big Bet World reguliran strogim pravilima te pod nadzorom mjerodavnih tijela tako da je sigurnost i povjerenje u kompaniju zajamčeno.

Naime, Malta je najmanja članica Europske unije, sa malim prihodima, te su iz toga razloga niskim porezima privukli gotovo sve priređivaće igara na sreću koji fiktivno kod njih imaju sjedište, i naravno urede po cijeloj Europi, međutim podlježu poreznim zakonima Malte.

Superpay Bonus

Big Bet World superpay bonus

Bet World kladionica daje Superpay bonus na sve kombinirane oklade te tako pojačava koeficijent a time i dobitak. Naravno, što je veći broj parova na listiću to je i superpay bonus Big Bet World kladionice veći pa tako za 20 događaja na listiću dobivate čak 80% bonusa na dobitak, odnosno ukoliko Vam dobitak npr. iznosi 100€ Big Bet World kladionica će to uvećati za čak 80% na 180€. Naravno i ako odigrate manji broj parova na listiću opet ćete dobiti bonus, kako je i prikazano na gornjoj slici, prema postotku koji ovisi o broju odigranih parova na listiću.

Big Bet World

Big Bet World kladionica bonus za kladjenje

Uz solidnu ponudu te vrlo dobre koeficijente imaju i zanimljivo sučelje za klađenje uživo. Live klađenje im je pregledno te ima veliki broj razrada što je itekako pohvalno, a često i korisno.

S obzirom da je Big Bet World kladionica relativno nova na tržištu nude zanimljive promocije kako novim tako i postojećim korisnicima. Za očekivati je da će u kratkom roku postati jaka i još poznatija kladionica na tržištu, sa velikim brojem korisnika i raznim primamljivim ponudama što potvrđuje i činjenica da svakim danom broj zadovoljnih korisnika Big Bet World kladionice rapidno raste. Registriraj se

UZMI BONUS

Ostavite svoj komentar..