Bet365 bonus za klađenje za igrače iz BIH ekskluzivno, u suradnji sa Bet365 kladionicom samo na SvijetKladjenja portalu. Otvori račun za klađenje te sudjeluj u ekskluzivnoj promociji gdje dobivaš 100% na prvu uplatu, do 50€. Otvori račun, uplati 50€ a na računu za klađenje imaju 100€!

Bet365 bonus

ZAŠTO BET365 KLADIONICA

Bet365 kladionica je najveća online kladionica koja broji preko 22 milijuna zadovoljnih korisnika i koja je godinama ocijenjena kao najbolja te jedna od najpouzdanijih online kladionica na svijetu. Prednosti klađenja u Bet365 kladionici su brojne a spomenimo samo najznačajnije:

Saznaj više o Bet365 kladionici

BET365 BONUS ZA KLAĐENJE

Bet365 bonus vrijedi samo za građane Bosne i Hercegovine i on iznosi 100% na prvu uplatu koju napravite na svoj novi račun. Ukoliko ste uplatili 50€, dobijate i bonus od 50€ što je ujedno i maksimalni iznos koji možete iskoristiti u vidu bonusa, dok je minimalni iznos 5€. Dakle, ako sudjelujete u ovoj ekskluzivnoj promociji za igrače iz BIH te otvorite račun i uplatiti 50€ na računu ćete imati 100€ za klađenje.

Napominjemo još jednom da ova promocija vrijedi samo za one koji još uvijek nemaju račun u Bet365 kladionici. Ako želite iskoristiti Bet365 bonus, svoj račun možete napraviti jednostavnim klikom na gumb ispod, a poslije toga, u nastavku teksta ćemo vam na vrlo jednostavan način, korak po korak, objasniti kako otvoriti račun za klađenje i uzeti ekskluzivan bonus.

UZMI 50€ BONUSA ZA KLAĐENJE

KAKO UZETI BET365 BONUS (Samo za igrače iz BIH)

Klik na gumb iznad će vas odvesti na stranicu na kojoj možete izabrati jezik koji želite, kao što vidite na slici ispod.

Bet365 Bonus za igrače iz BiH

Zatim će vam otvoriti početnu stranicu Bet365 online kladionice, na kojoj ćete vidjeti opciju ‘Join Now’ na koju ćete kliknuti.

Poslije toga, otvorit će vam se prozor na koji morate ukucati svoje detalje, a na slici ispod možete pogledati kako to i uraditi pravilno. Kada ste ukucali sve detalje koji su potrebni, kliknite ‘Join Now’ na dnu obrazca.

Kada ste završili sa pravljenjem računa i prilikom klika na ‘Join Now’, Bet365 kladionica će vas automatski ulogirati i nakon nekoliko sekundi će vam izbaciti prozor na kojem će se od vas tražiti da veritifikujete račun slanjem lične ili nekih drugih dokumenata, a to je vrlo važno jer će vam ta veritifikacija ukloniti sve limite i moći ćete raditi isplate bez problema. Ukoliko želite odmah veritifikovati račun kliknite na ‘Verify Now’, a naravno možete to uraditi i kasnije klikom na ‘Remind Me Later’, poslije uzimanja svog bonusa ili prilikom neke isplate ako se od vas to bude tražilo.

Nakon nekoliko sekundi ćete zatim dobiti poruku od Bet365 i naravno kliknut ćete na ‘Read Messages’. U ovoj poruci će vam biti objašnjeni koraci o tome kako da uzmete svoj bonus, ali na engleskom jeziku, a ukoliko niste baš vješti sa engleskim, mi ćemo vam u nastavku objasniti na Bosanskom, jer je ovo bonus samo za igrače iz Bosne i Hercegovine.

Da bi se kvalifikovali za ovaj Bet365 bonus, morate napraviti uplatu na svoj novi račun u minimalnom iznosu od 5€, dok je maksimalni iznos bonusa 50€. Klikom na ‘Deposit’ će vam otvoriti prozor za uplatu na račun.

Opcija ‘Deposit’ vas je odvela na stranicu za uplatu na račun kao što vidite na slici iznad. Zatim morate izabrati način uplate, gdje imate uplatu preko Debitne kartice, Netellera, Skrilla, Paysafecarda, Entropaya, Bankovne uplate i čeka. SAZNAJ VIŠE O NAČINIMA UPLATE NOVACA NA ONLINE KLADIONICE

Naša preporuka za igrače iz Bosne i Hercegovine jeste da rade uplate preko debitne kartice ili preko Skrilla na koji se novac može naravno uplatiti također preko debitne kartice. Iz osobnog iskustva vam preporučujemo Skrill, jer je to puno lakši način uplate.

Kada ste uplatili novac na svoj novi račun, sljedeće što ćete učiniti jeste da odete na opciju ‘Offers’, a zatim kliknete na ‘Obtain Offer Code’. Klikom na tu opciju, Bet365 će vam automatski poslati broj bonusa na vaš Email, koji ste upisali pri registraciji.

Kada ste provjerili Email i našli broj bonusa koji vam je Bet365 kladionica poslala, kliknete na opciju ‘Enter Offer Code’ a zatim ukucate ili kopirate taj kod, koji će u sebi sadržavati 5 brojeva i 5 slova. Kada ste ga ukucali kliknete na ‘Submit’ i poslije toga bi vaš bonus trebao biti uplaćen na vaš račun od strane Bet365 kladionice.

UZMI 50€ BONUSA ZA KLAĐENJE

Odredbe i uvjeti bonusa

Share This